Přejít na obsah

Kde je presne umiestnene cidlo rychlosti

Sinuslive

Doporučené příspěvky

Ahojte ,

Tiez riesim na maminej fabii 1.9sdi ze jej neukazuje rychlost a stav nadrze , kamarat pozeral uz skoro celu elektriku a ta je v poriadku , takze nakoniec mam velke podozrenie na cidlo rychlosti tusim ktore vlastne aj pocita ubehnute Kilometre , moja otazka teda znie ze kde sa presne nachadza to cidlo , najlepsie keby mal niekto nejaku fotku , pripadne mi uplne vysvetlil kde je a ako ide dole ,

Prosim nezamykat , uz dva dni sem chodim v kuse hladam taku temu a stale neuspesne , je sice pravda ze tu je dost tem ohladne tych cidiel, ale verte mi alebo nie nikde nie je presne napisane kde sa nachadza , pripadne nejaka fotka , no najlepsie by bolo potom aj poradit co vsetko musim vyhadzat aby som sa tam normalne dostal k tomu , zato spravim potom komplet obrazkovy manual/navod ako sa k tomu dostaneme , dakujem pekne !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...