Přejít na obsah

LP stahování okna

Honza_4

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

včera jsem si při jízdě chtěl stáhnout okno u řidičě(mám octavii rv 2001,4x el. okna),a nic.....ve dveřích jako cvakalo,ale okno se nehlo...všechny ostatní jsou funkční.....dneska jsem sundal tapec a koukám a ty vodící plasty ok,ale pokud chci hnout oknem,tak motorek jen cvaká a nic víc....a pak najednou se okno stáhlo.....a zjistil sem,že pokud otevřu dveře úplně,tak stahování normálně funguje(beru to tak,že dveře mají 3 polohy v kterých drží,zavřeno,otevřeno na půl a otevřeny celé.....).Pokud teda dveře jsou ve střední poloze nebo víc přivřené,tak nejde stahovat....a pokud jsou víc než na polovinu,tak stahovačka funguje....nemá někdo nějakou radu?Napadl mě svazek kabelů,někde uhnilí atd,ale kde?V průchodce dveří?Jakto,že ale motorek při zavření cvaká,ale nestahuje?Kolik stojí nový svazek a jaké má eventuelně číslo?Je těžké ho vyměnit svépomocí?Jak na to?

Je to hodně otázek,ale snad se najde někdo,kdo poradí...

Předem moc díky...

Honza

EDIT: Jen se dívám,že jsem to omylem vložil do sekce INTERIÉR.......místo sekce ELEKTRIKA......prosím o přesun..Děkuji

Editováno: , autor: Honza_4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jsem právě koukal...a je to tím určitě...pokud se svazkem pohnu,tak to obcas jede a nejede....jsou tam dva svazky...slabší a silnější....tipuju to na ten silnější....neví někdo,kterej drát by to mohl být?nebo,kde přesně najdu konektor,někde v A sloupku?a nemá někdo popis pinů tam?tipl bych to přímo na napájení motorku......ovládání cvaká,ale motorek se nerozjede.....díky za rady.....

Honza

Odkaz ke komentáři

nahoře nic není,měl jsem dnes sundanou spodní část palubky a nic...takže asi dole...to mrknu zítra....svazek je ok...na pohled...je hezky zamotanej,žádná známka přerušení....ale pokud s ním hnu,tak okno jede a pak zas nejede.....bude to asi kousek dál....zítra bych to zkusil v A sloupku odpojit a přes dveře vytáhnout ven...a mrknu na to....jen bych potřeboval popis pinů,nebo barev tho svazku....nebo jaká je barva + a - 12V co jde do motorku...protože si myslím,že to bude chyba v tomhle.....je to jen tip,ale proto,ze jinak v motorku cvaká(asi relé),tak ovládání by mělo fungovat...chyba by mela být v silové části.....tak pokud by měl někdo popis barev té kabeláže,budu moc rád...díky

Odkaz ke komentáři

Díky za schéma....kabel jsem odpojil,a vytahl az do dveří zpět...a zjistil sem to co je videt na obrázku....plusovej kabel byl uplne a kostra uz byla taky načatá...takže jsem to dal dohromady a zalepil páskou...bohužel jen klasickou elektro(nemám textilní...ale asi ji koupím pro všechny případy) Takže všechno je funkční a snad to nějakou dobu bude fungovat... :)

post-13516-0-36902100-1317205798_thumb.j

post-13516-0-69492500-1317205806_thumb.j

post-13516-0-97633100-1317205815_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...