Přejít na obsah

Světla O1 předni


KubaSnouw

Doporučené příspěvky

toto už rozleštit asi nepůjde, musíš koupit buď nová světla a nebo jen to plexi a vyměnit je. Způsobeno je to buď silnýma žárovkama (např. místo 55W tam máš 100W) nebo nekvalitníma žárovkama bez UV filtru a pak mě ještě napadá, ale je to nepravděpodobné, že by to po čase udělaly ostřiky světel (pokud je máš)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude to asi žárovkama. Zkus použít starej trik se zubní pastou - vřelou vodou to trochu namoč, vezmi kartáček, pastu, zapal si cigáro a přidej do toho popel a pořádně pročisti. Zbavíš se toho jemnějšího. Pak bych zkusil takovou tu zelenou leštící pastu nebo co to je - je to v tom obalu jako solvina, akorát je to zelený - čistí se tím ruky po špinavé práci. Někdo to dělá i slabým šmirglem, prý to taky pomáhá. Tady je nějaký video, třeba Ti to pomůže. Zkusit můžeš taky nějaké speciální čistící prostředky, ale to už je dražší ;)

http://www.stream.cz/uservideo/486738-sada-na-renovaci-cirych-svetlometu-apod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Under:

Tomu nevěřím. Je zničená struktura plastu. Tohle nikdy! nepřeleštíš. Je to prostě "uvnitř" plastu.

A tou brusnou pastou nebo šmirglem akorát sundáš ten vrchní lak, takže to zdu*eš ještě víc.

Mám to totíž stejné, asi trochu míň, ale jedině výměna světel pomůže. Výměně pouze plastu taky nevěřím.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zdravim pánové, mam to samý, sice o dost míň, ale štve mě to. Žádný silnější žárovky sem tam nikdy neměl. Používám normál Philipse, nebo Osram, takže myslim, že nekvalitní žárovkou to taky nebude... Rozleštit je nesmysl a rozpékat tu parabolu v troubě jak sou tady někde ty návody mi přijde jako pakárna. Jediný, co pomůže je výměna. Přemýšlím o tom, ale 1 nová parabola stojí 2500 a to mi přijde dost. Přemejšlim o nějaký číně (Diamond/Depo), ale zas se bojim, že to bude šunt. Máte s tim někdo zkušenosti ? Nechce se mi vyhazovat 6 klacků za origo paraboly, když ty se po nějaký době taky takhle rozes*rou. :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle řeším taky.

Vyšlo mi, že když už ne originál tak ještě tak DEPO. Ale i na ty se objevily názory, že ačkoliv jsou kvalitně zpracované, rsp. použité přiměřeně kvalitní materiály, že může být problém s jejich konstrukci jako takovou. Zkrátka, že vypadají pěkně, svítí pěkně, vydrží dlouho, jen nejdou seřídit tak dobře jako originál.

Na tyhle ses díval?

http://www.nd-skoda-...ia-od-r-01.html

Už jsem tu na fóru někde narazil na spokojeného zákazníka tohoto e-shopu. Dokonce to byly dokonce i světla, akorát nevím jestli zrovna tyhle.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedíval, ale +/- je to na všech e-shopech stejný. 1 stojí okolo 2500 s dph. Stovka sem, stovka tam, to už to raději vemu z prověřenýho e-hopu. Já preferuju CC-autodíly.cz De mi o to, že paraboly mě vyjdou na 5000 + 2x500 za blinkry - když už nový, tak komplet. A to už je dost :-( Tak dumám nad tou čínou, ale co sem přečet celý fórum, tak už se mi do toho vůbec nechce. Někdo tvrdí, že ok, někdo ne a pak sou tu týpci (asi víš koho myslim) co jenom řvou origo a ještě tě sjedou za to že ses na to dovolil zeptat. Na svoje auto sem si troufnul dát z číny zatim jen zpětný zrcátko. Origo sou předražený, ale zas se bojim, že tu čínu budu za rok měnit znova :feve: Ach jo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno pač sem teď do toho vehiklu nacpal 30tis, tak dalších 6 už fakt nechci. Nemyslim, že ty světla mam tak špatný, že by s novejma bylo vidět líp, spíš de jen o estetiku, že ty nový vypaj fakt dobře. Vždy, když se s tim postavim vedle nějaký zánovní tourky, tak mi to začne šrotovat v palici, ale asi na to peču...dokud s tim bude vidět, tak to asi nechám bejt :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...