mahoul Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Zdravím, ve středu jsem jel s OII 2.0 TDI 103KW a najdnou auto přestalo jet na plný výkon. Jen tak tak jsem vyjel kopec. Dojel jsem na místo a když jsem se asi po třech hodinách vracel, bylo vše OK. Měl jsem pocit, jako by nešel dostatk nafty do čerpadla a nebo se motor přepnul do nějakého nouzového režimu. Kontrolka na přístrojovce ale žádná nesvítila. Díky moc za odpověď PS: Po dvou letech provozu první problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Ze by turbo. Kdyz se vypne ,staci vypnout zapalovaní a znovu nastartova ,pak uz to zase beha. Me vypadavalo kdyz melo vakl v lopatkach a nestihalo reagovat ,v podstate jen v kopcich pri plnym plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.