firemp3 Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Caute , stava sa mi casto, teda mam uz odjazdene na mojej octe 5000 km a uz asi 30x sa mi stalo, že som nemohol zaradiť jednotku, nemyslim počas jazdy ale napriklad ked stojim na semafore, vyhodim rychlosť a ked idem dať jednotku, tak mi ju nechce hodiť, ostane iba v 1/2 drahy jednotky, pomože ked zaradim dvojku potom znovu preradim do jednotky, nerobi to vtdycky ale obcas sa to stava. Je to normalne, stalo sa to uz niekomu ? Octa je nova, 2011 r.v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 SERVIS- AUTO JE V ZARUKE.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 4. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Ale ked si mechanik sadne za volant, a bude 10x davať jedničku , tak mu tam sadne, ale občas 11x sa stane že tam nesadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 25. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 (editace) Tak som dnes zavolal technikovi do škodovky a ten mi povedal: ,, Ano o tomto probléme vieme, je to jedna z vlastností motora 1.6 , že je potrebné ho poriadne vyjazdiť,opotrebovať prevodovku a potom Vám to už robiť nebude. Máte najazdených iba 5000 km , to Vaša prevodovka ani nevie že je už na ceste. Problém je v tom, že v tom prípade ked Vám nejde zaradiť jednotka, ste zastavili auto v takej polohe kedy sa ozubenia spojky nezhodujú, takže ked sa tie ozubenia častom opotrebujú bude to vporiadku. Takže to nieje na reklamáciu " Tsss Editováno: 25. Říjen 2011, autor: firemp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 5000km je uz celkem zajety motor..zkusil bych jiny servis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.