fabia pd Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 zdravim chtel bych se vas zeptat jestli jste meli nekdy problem s pasama jak u ridice tak u spolujezdce,casem se prestali vracet,skousel jsem je opravit natazenim paskove pruziny,ale furt nic,chtel bych koupit jiny.budou tam pasovat s fabie II ??? nebo kde je sehnat za rozumny penize...........diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Tak zrovna pásů bude plný každý vrakoviště,takže si najdi to který máš nejblíž a zavolej tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 zdravim chtel bych se vas zeptat jestli jste meli nekdy problem s pasama jak u ridice tak u spolujezdce,casem se prestali vracet,skousel jsem je opravit natazenim paskove pruziny,ale furt nic,chtel bych koupit jiny.budou tam pasovat s fabie II ??? nebo kde je sehnat za rozumny penize...........diky za rady Já jsem je vyvinul a podle rady nastříkal hodně zvenku , zevnitř čističem na palubní desky pak setřel hadříkem, opakoval, očistil i plastový oka , ve kterých jezdí i plast ve sloupku zevnitř a vida, navíjí perfektně 75 procentní zlepšení, takhle jsem čistil i těsnění kolem oken, protože při stahování to pískalo a taky pomohlo( před tím jsem stahoval folie z předních oken, takže tam bylo lepidlo. Pokud je to u obou předních jen pomalejší navíjení, tak je to tím, že jsou mastný, zašpiněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 niekedy pomôže pásy načisto vytiahnuť a umyť mydlovou vodou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia pd Vloženo 4. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 na vrakoviste jsem volal,bud chtej za ne batoh,nebo prodaj pouze s airbagama.proto se prave ptam jestli byt tam pasovali s fabia II, je nutne aby byli dopinace ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Vzhledem k tomu, že Fabia měla airbag řidiče vždy (snad jen s výjimkou Ruska a UA), tak pásy měly vždy předepínače. Avšak do určité doby ve dvou variantách - mechanické a elektrické. Potom už jenom mechanické. Osobně bych to nijak nezaměňoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 tu som napísal podroný návo ako na to : oprava pásov už som to robil viackrát a úspešne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.