miro84 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Nevíte někdo jak ho dostat ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 A je opravdu zasekly? Odvyji se jen kdyz je operadlo v kolme poloze... V jine poloze ven nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Souhlas... je opravdu zasekly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 7. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Souhlas... je opravdu zasekly?? OK díky vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janco Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Zdravim mam ten isty problem. Sedacka je normalne v uzivatelskej polohe a s tym pasom nejde pohnut. Pomohlo by odkrutit ho dole z karoserie a navinut? Mozno by sa opat spojazdnil, ma s tym niekto skusenost_? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 uvolni sedacku tahaj za pas a vrat sedadlo nazad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janco Vloženo 24. Září 2010 Sdílet Vloženo 24. Září 2010 Zdravim problem som uz vyriesil. Posklopeni sedacej casti sa da dostal ku srobu, ktorym je pas pripevneny o karoseriu. Srob som odsroboval, pas navinul, potiahol a pas uz funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4t35 Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 tak jsem zkusil všechny rady které tady jsou, a zjistil jsem že pás je opravdu zaseknutý a nejde ven... takže zbývá asi rozebrat sedadlo? nebo má někdo lepší radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joker.smith Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Zdravím všechny, Mám problém se zaseknutým pásem u řidiče. Nejde ani odvíjet ani navíjet. Je proste zaseklý v jedné poloze. Mohl byste mi nekdo poradit, jak se k tomu navíjecímu mechanismu dostanu. Je krytý plastem a ten plast nejde zaboha sundat. Je na to nejaký grif nebo tak? Mám Fabii Sedan. Děkuji moc za pomoc. S pozdravem Lukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Ty plasty tam sou jen nacvakaný a pokud je chceš sudat, tak stačí zabrat. De to blbě, kor když je nechceš poničit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 no koser treba najskor dat vrchny uchyt pasu dole potom vrchny plast bstlpika dole potom stredny plast b stlpika, potom kryt prahu. a tam je ten pas uchyteny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekH1 Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Zdravím. Měl jsem stejný problém s pásem u spolujezdce a nic nepomáhalo (mazani, čištění atd.). Nakonec jsem se naštval a 4x jsem do něj pořádně praštil (z boku) a ejhle, najednou začal fungovat. Možná to zní blbě, ale tato "ruská" metoda fakt zafungovala. Zdenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 No mlátit do pásu s výbušninou je fakt "rozumný" Jinak jestli se nepletu tak je to podobně nacvaknutý jako u OII tak stačí vzít šroubovák a zapáčit na těch místech, kde jsou ty nacvaknutý pružinky a nic nezničíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Mám trošku jiný problém. Pás se nenavíjí ale vůbec. Musí se vyměnit celý mechanizmus? Stojí 3tis. http://www.cc-autodily.cz/pas-bezp-3bod-s-autom-2_2?kod=6Y0+857+701+A+HCP Nebo ho sehnat jetý? Nebo to jde opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Nikdo nedokáže poradit? Mám nabídku na celý pás jde to vyměnit v pohodě? Nikdo se s tímhle nesetkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Pás vyměnit není problém, jako koupit jetej můžeš, ale kdo ti zaručí, že za chvíli nebude dělat to samý, já bych osobně radši koupil novej a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkazlin Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Nikdo nedokáže poradit? Mám nabídku na celý pás jde to vyměnit v pohodě? Nikdo se s tímhle nesetkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkazlin Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Nikdo nedokáže poradit? Mám nabídku na celý pás jde to vyměnit v pohodě? Nikdo se s tímhle nesetkal? Ahoj tak jsem zrovna pás opravoval, jen sundat plasty a tu cívku jak se pas namotává očistit a trochu namazat tam kde se kraje cívky otírají ne tam kde se pás namotává . Sprej WD-40 a ono to zase chodí jak má. jirkazlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Takže ak som to správne pochopil, tak si naviják pásu ani nedemontoval von z auta. Striekal si zo strany plastového čierneho krytu alebo z druhej kde je kovový kryt? Díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkazlin Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Takže ak som to správne pochopil, tak si naviják pásu ani nedemontoval von z auta. Striekal si zo strany plastového čierneho krytu alebo z druhej kde je kovový kryt? Díki. ahoj stříknul jsem z obou stran a zase se pás namotává. jirkazlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 ďakujem za radu, bojím sa v tejto zime demontovať tie plasty čo zakrývajú pás. Riziko ulomenia tých úchytov plastov je v zime dosť velké. Plasty si dával dole iba ich potiahnutím, alebo si im pomohol plochým skrutkovačom zboku a páčil si priamo tie plechové zobáčky na ktorých to drží ? Díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkazlin Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 ďakujem za radu, bojím sa v tejto zime demontovať tie plasty čo zakrývajú pás. Riziko ulomenia tých úchytov plastov je v zime dosť velké. Plasty si dával dole iba ich potiahnutím, alebo si im pomohol plochým skrutkovačom zboku a páčil si priamo tie plechové zobáčky na ktorých to drží ? Díki. já jsem je sundával taky venku před panelákem u řidiče a taky u spolujezdce a jen jeden ten horní u stropu praskl. Kdo nic nedělá nic nepokazí,dá se sehnat ale není to moc poznat tak to neřeším ,první sundat ten horní pak prostřední a spodní ,opatrně ho odloupneš od okraje a pomáháš si plochým šroubovákem zabereš a páčíš ty plechové zobáčky . Na horním plastu první zapač ten spodní plechový zobáček,další plasty stačí potáhnout. jirkazlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Vďaka za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 (editace) Pustil som sa do opravy navíjania pásov. Po odstránení plastov som demontoval aj navíjač pásu. Foto zadnej strany plastov a ich systém uchytenie na rám auta / horný a stredný diel /: navíjač pásu : potom som demontoval lavý plastový čierny kryt a podla obrázku som nastriekal spray do miesta kde ukazuje modrá trubička, pri striekaní zasunte trubičku čo najviac donútra do mechaizmu. Striekal som tam teflonový spray, ale vyhovovalo ba aj klasické WD-čko. Striekať stačí fakt len velmi krátko. na pravej strane navíjača pásu je tiež čierny plastový kryt označený žltou nálepkou. Tento kryt v žiadnom prípade neodstraňujte, je pod ním stočená pružina navíjača a hrozí jej vystrelenie ! Tento plastový kryt len opatrne nadvihnite a dovnútra nastriekjte trochu hustej vazeliny, WD-čko a ani silikón tam nestriekaje. po tejto oprave sa navíjač pásu rozbehol a návíja ako nový.samozrejme nedovolte navíjaču navinúť celý pás, mohol by sa mechanizmus zablokovať. Editováno: 10. Únor 2011, autor: lars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia pd Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 tak uspech,pas jsem rozchodil,teda musel jsem postupne napinat paskovou pruzinu,ale projistotu nefunguje zasekavaci pojistka.nevite jak tam ty plastovy kolecka maji byt ??? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.