Přejít na obsah

Studeny start - Fabia 1.4 MPI LPG

argeus

Doporučené příspěvky

Kamarati serus,

potreboval by som radu.. Mam Fabiu 1.4 MPI 50kW LPG a nedobre sa sprava pri studenom starte. Motor vzdy nabehne, takzmer vzdy hned, malokedy po starte skape. Po starte vsak chod je velmi nekultivovany, auto skace ako stepna koza, cas od casu ako by ho zaseklo (sklbne celym autom).. akonahle prejdem na LPG je vsetko v poriadku a aj studeny motor sa sprava ako sa spravat ma. Ked je motor zohriaty, ani beh na benzin nerobi problem. Vyskusal som dvojo sviecok (NGK po rade od kolegu), championky original po rade od servisaka, no nakoniec som tam nechal tie povodne, ktore tam boli pri kupe. Mam pocit ze z tych co mam su najlepsie. Napokon, pri kupe to pri tych svieckach nerobilo, vsetko bolo ok asi mesiac dva.. Inducka bola menena, zadna lambda tiez. Zacala mi posledne dva tyzdne svietit elektro kontrolka, zajtra to pichnem na diagnostiku.. Auto sa vsak sprava zle uz skor nez nieco zacalo svietit.. Auto taha dobre aj pri vyssich otackach, palivovy filter asi teda ee.. Olej necuca, motor sa pekne zohreje tak ako sa ma..

Ked niekoho nieco napada, prosim povedzte..

Editováno: , autor: argeus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no bude se potřeba odpicnout od toho co ti vypíše VAG. To že se auto tak chovalo ještě před rozsvícením, jen nasvědčuje tomu že se ty sporadické chyby při startu furt opakovaly a proto nakonec došlo k rozsvícení checku, takže vyčíst chyby a uvidí se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...