roman.zajda Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Zdravím,mám octavii 1.9 TDi 4x4 r.v. 2001. Mám ji už rok,po te co jsem ji koupil,tak mi 4x4 nešlo na zpátečku,tak jsem nechal vyměnit olej a fitr v haldexu a 4x4 mi fungovalo normálně. Ale teď mi 4x4 přestalo fungovat uplně. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Po výměně jsem najel cca 18 000 km. Děkuj iza rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Jak poznáš že ti nejde 4x4? Jinak zkontroloval bych konektory nahoře na haldexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.zajda Vloženo 10. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Jak poznáš že ti nejde 4x4? Jinak zkontroloval bych konektory nahoře na haldexu Přišel jsem na to tak,že jsem se postavil na mokré louce proti kopci a hrabaly mi jen přední kola.:-) Konektory jsou dobré i kabeláž. No a teď jsem přišel na to,že když nastartuju chladné auto a zkusím to,tak 4x4 funguje a když chvíli pojezdím tak už nejde...tak teď fakt nevím co s tím dělat...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Tak viděl bych to na něco s Haldexem. Co diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keramok Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 ahojte ja mam podobny problem len mne zvuki pocut ked dam dole nohu zplinu v rychlosti od 110 po 90 km,h vymenil som aj ten antivybracny kuszadny a bez zmeny naplne vsade ok 4x4 funguje bez zvukou poradte prosiuz ma to vyslo na 450 eur a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.