Únor 9, 201510 r ahoj mám problem a to ten : špatný první start (od 0 niž ) auto hulí jak v3s chvílí kolisají otačky ( tak jsou mněněny žhaviče , všechny přivodní a přepadové hadičky pal. filtr , promněřený vstřiky ,nastavený předstrik , na zkoušku zpětný ventil a pořád nic nehlasí žadnou závadu prostě nic za tepla to chitne na otočení .. prosím nevíte někdo ? : ahoj už si to nejak vyresil me to dela to same
Únor 9, 201510 r ahoj už si to nejak vyresil me to dela to same Vyřeším ti to neni problem stačí se domluvit.
Březen 11, 201510 r Čaute tiež mám problém so štartovaním ale iba za studena a trošku to zadymí. Čerpadlo,vstreky,baterka,alternátor všetko OK čidlo teploty vymenené. Može to byť štartér??? r.v. 2007
Leden 16, 20187 r Zdravím chlapi, Mám takový problém. Můj sup 2.5 tdi V6 120kw BDG r.v 2005 Nelze nastartovat.. Začalo to horšíma startama cca měsíc dozadu.. Potom mi přišlo že to o něco min táhne. Pri odjezdu z práce sem přijel na pumpu kde sem si dal kafe s kamarádem a když jsem byl na odchodu motor už nechtěl chytit.. Přišel zdejší mechanik a podíval se na vstriky který říkal že davaj ale ne nix extra.. Poradili mi vyčistit palivák, to jsem udělal, ale stále nic.. Po cca hodince přišel kamarád a odpojil čidlo teploty a odpojil-zapojil čerpadlo a auto chytlo. Jel sem to projet jelo docela normálně, ale když sem se vracel a přidal více plynu auto začalo mírně cukat, přibrzdil sem a auto chciplo a už nejde nastartovat vubec.. Nevíte co by to mohlo být? Vačky? Čerpadlo? Předem díky za každou radu a odpověď.
Leden 17, 20187 r Na tohle znám jen jednu radu, najdi si dobrého mechanika. Takovéto problémy po netu opravdu nevyřešíš. Bude to jen střílení od pasu a dobrej mechanik z toho nebude mít těžkou hlavu, špatnej bude střílet od pasu. No a začíná se tou diag jak píše Wittmann.
Leden 17, 20187 r Mám nemilý pocit že to bude umrtí v rodině jménem VP44...Ale je to jen ryychlodoměnka.V Praze hravě opravím na BDG mam skladem uplně vše.
Leden 6, 20196 r Zdravím vás. Mám podobný problem u svého Superba a motorem 2,5 TDI 120kw, který se tu asi už řešil. Studený start- dobrý (ráno auto nazhavi a chytne na otočení) Vlažný start - špatný-žhaveni jen problikne, startér toci cca 5-10vterin a po nastartování vylítne bílý dým (nejspíš nespalena nafta) Teplý start - dobrý (žhaveni jen problikne a motor chytne na otočení)Budu rád za každou radu a omlouvám se jestli jsem tu někde prehlil řešení v jiných tématech. Předem diky, Zdeněk.
Prosinec 26, 20195 r V 6. 1. 2019 na 11:25, rokusek napsal: Zdravím vás. Mám podobný problem u svého Superba a motorem 2,5 TDI 120kw, který se tu asi už řešil. Studený start- dobrý (ráno auto nazhavi a chytne na otočení) Vlažný start - špatný-žhaveni jen problikne, startér toci cca 5-10vterin a po nastartování vylítne bílý dým (nejspíš nespalena nafta) Teplý start - dobrý (žhaveni jen problikne a motor chytne na otočení)Budu rád za každou radu a omlouvám se jestli jsem tu někde prehlil řešení v jiných tématech. Předem diky, Zdeněk. zdravím, mám stejný problém, vyřešili jste to nějak?
Červenec 17, 20205 r Čauves , problém supáč 120kw , první starty špatný , otáčky skáčou nahoru dolu což trvá par sekund někdy vylítne trocha bílého kouře - auto táhne max na 80 km v hodině a poté je to auto líné a jako by chtělo chcípnout diagnostika prázdná bez závad Díky za info Tomáš
Červenec 19, 20205 r no nemas prasklou nejakou hadicku? neprisava ti to nekde vzduch ? nebo pred smrti vp44?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.