Přejít na obsah

Cvakání spojky při sešlápnutí/vyšlápnutí

Tewai

Doporučené příspěvky

Zdravím,

koukal jsem tu po foru jestli bych nenašel odpověď už v některým ze založených témat, ale bohužel jsem nepochodil, tak zakládám nové.

Dostal jsem Octavii II facelift 2010 1,9TDI 77KW, má to najeto jen 20.000km a přesedal jsem prakticky z toho stejného akorát před faceliftem.

Co mě zarazilo a na co se chci zeptat: Při sešlápnutí spojky až na podlahu se ozve ve spojce cvaknutí a to samé když spojku pouštím. Nevíte co to je a jestli je to nějaká závada ? Je mi to docela nepříjemný abych při každým zařazení musel poslouchat to cvakání. Dneska asi pojedu kolem servisu tak se možná zkusím zeptat, ale prvně bych se rád optal zde.

Díky

Milan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Tak dnes ráno mi ten pedál spojky zase nepříjemně cvakal, mám dojem, že není něco v pořádku, před tím mi to za studena nedělalo. Volal jsem do servisu a ačkoliv jsme si myslel, že budou jednoznačně vědět, řekli mi, že musím auto přivézt a že to budou muset vysledovat...Horší je, že za tepla po ujetí cca 30km (po zahřátí) to přestane. Tyhle závady přímo miluju....pak si myslí v servisu, že si to vymýšlím.

po pár dnech......

Dnes mi volali ze servisu, odešel asi opravdu spojkovej váleček, je to prej celý plastový, zalitý, nedá se to ani rozebrat...tak uvidíme.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...