Tewai Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Zdravím, koukal jsem tu po foru jestli bych nenašel odpověď už v některým ze založených témat, ale bohužel jsem nepochodil, tak zakládám nové. Dostal jsem Octavii II facelift 2010 1,9TDI 77KW, má to najeto jen 20.000km a přesedal jsem prakticky z toho stejného akorát před faceliftem. Co mě zarazilo a na co se chci zeptat: Při sešlápnutí spojky až na podlahu se ozve ve spojce cvaknutí a to samé když spojku pouštím. Nevíte co to je a jestli je to nějaká závada ? Je mi to docela nepříjemný abych při každým zařazení musel poslouchat to cvakání. Dneska asi pojedu kolem servisu tak se možná zkusím zeptat, ale prvně bych se rád optal zde. Díky Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirko66 Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Je to casta vec, puka myslim spojkovy valcek, mne to robi len za tepla, niekomu len v zime. Ak to mas v zaruke, tak by Ti to mali vymenit. Nejake namazanie nepomoze, len vymena, ale aj tak sa to moze zopakovat. Je to kozmeticka zalezitost, ale aj mne to obcas ide na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Dneska jsem si toho všiml také, (mrazy -20), auto vymrzlé a při vymačkávání spojky mi cvaká a loupe v pedálu. (zhruba v polovině chodu), je to docela nepříjemné, přenáší se mi to i do nohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 jj dělá mi to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 (editace) Teď odpoledne, jak teploty stouply na -9 st., tak už je to ok Musí tam mrznout jeden z těch dvou válečků asi....jak říkal známej ze škodovky, tyhle auta prostě na tyhle mrazy nejsou dělané Editováno: 12. Únor 2012, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 (editace) Tak dnes ráno mi ten pedál spojky zase nepříjemně cvakal, mám dojem, že není něco v pořádku, před tím mi to za studena nedělalo. Volal jsem do servisu a ačkoliv jsme si myslel, že budou jednoznačně vědět, řekli mi, že musím auto přivézt a že to budou muset vysledovat...Horší je, že za tepla po ujetí cca 30km (po zahřátí) to přestane. Tyhle závady přímo miluju....pak si myslí v servisu, že si to vymýšlím. po pár dnech...... Dnes mi volali ze servisu, odešel asi opravdu spojkovej váleček, je to prej celý plastový, zalitý, nedá se to ani rozebrat...tak uvidíme. Editováno: 22. Únor 2012, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky007 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Ahoj chlapi, jak jste pořídili v servisu s cvakáním spojky? Mám najeto 700 km a dělá mi to od novoty. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 No já ještě nepořídil, měnili mi dvakrát brzdovej váleček a stejně to druhej den znovu začalo. Takže váleček to nebude. Mě v tom pedálu jakoby chroupá. Takže jsem domluvenej, že rozeberou ten pedál a kdyžtak vymění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NRoctavia Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 U mna sa stále tvária že je to normálne, a nič tomu nie je. A už som si zvykol, Octavia ma už ničím neprekvapí Zvykol som si ju brať takú aká je, aj keď ju tak veľmi milujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky007 Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Fix! No zkusím s tím zajet do servisu a pak poreferuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.