David Veselý Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Ahoj prosím vás o radu nikde jsem tenhle problém nenašel,strašně slabě mi svítí světlo v zrcátkách u Superba ale jen u řidiče u spolujezdce je to úplně v pořádku ale u řidiče hrozně slabě poradte prosím čím to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Musíš si dát práci a hledat, je to tady někde mnohokrát řešeno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Veselý Vloženo 12. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Hledal jsem ale tenhle problém tady není mě svítí ale strašně slabě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Koukní na el. co jde k zrcátku . Třeba je to špatná kostra a nebo je tam voda a je to ve vnitř zkorodované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Veselý Vloženo 12. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Koukal jsem tam sucho a žádná koroze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 A kostra je dobrá? zkus třeba jiným drátem připojit jinou . Jen na zkoušku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Veselý Vloženo 13. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Tak to zkusím i když nevím jak to odpojit ale mrknu na to a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Veselý Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Tak jsem tu kostru nenašel nevím kam ty kabely vedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 Tak to odvez k někomu kdo děla auto el. ten ti najde kde je ten bludnej prod co ti tam nejde jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.