Přejít na obsah

Vybita bateri a zarostly zamek

Pavluša5

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi pres noc se mi vybila baterka na Fabii 1 rv.2001 jenze jak jinak zamek je zarostlej jak se nepouziva :( ze spodu motoru mam pridelanej kryt a jak stojim u silnice nemuzu ho sundat abych se dostal na draty ke starteru nebo altiku :( slysel jsem ze to jde i nak pres mlhovku nebo sundani mrizky . Mohly by jste mi poradit neco overeneho a k me situaci vyhovujiciho ? nechce se mi odhybat dvere ani volat servis nebo odtah :( uz mam novou baterku jen se nijak dostat kte stare :( na foru jsem hledal ale vetsinou vsechno bylo o Octavii :( predem diky za rychle rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zámek zkus prostříknout konkorem nebo wdčkem, třeba povolí.

jinak dekl tam máš origo nebo něco dělaného? pokud origo, tak jde sundat i když auto stojí na kolech. stačí povolit vpředu, boky kam dosáhneš a pak trošku násilím prohnout a zepředu vyháknout.

další možnost je sundat levou mřížku, za kterou je houkačka, třeba ji povolit a za ní uvidíš jednotku serva. stačí vysunout velký konektor, kde je plus (červenočerný) i kostra (hnědý) a docela velký průřez (10mm2).

Editováno: , autor: boobika
Odkaz ke komentáři

ahoj to WDcko jsem zkousel a proste ani ň kryt jsem tam daval ja ten vetsi pod celej motor a dal jsem tam pozehnane sroubu protoze po vlivu zimy a ruznejch hrbolu na ruznejch mistech u sroubu prasknul tak jsem se pojistil tak ze jsem dal srouby vsude kam se dalo :( proste bych se potreboval nijak dostat k baterce a dat tam jinou :( nevim jak se dostat pod kapotu :(

Editováno: , autor: Pavluša5
Odkaz ke komentáři

tak jsem vybrakoval mlhovku a tu mrizku krasne jsem se ktomu dostal pripojil baterku a krasne se rozsvitily svetla !takze je to svetlama !!! sem debil a zapomel je vypnout :( i blikal alarm ve dverich vsechno ale na klicek to nereaguje :( poradte prosim co stim mam 2 dalkovy klice a ani jeden na fabii nefunguje :( prijela i mestka policie ktera se smala ze fabie se kradou a ta moje proste nejde :( prosim pomoc i kdybych si zaplatil zamecnika a odevrel motorovej prostor a dal novou baterku tak by nemusel fungovat klicek tak nevim co stim :(

Odkaz ke komentáři

dálkáč je origo nebo něco dodělaného? jak jsi měl dlouho přepojený náhradní zdroj? když se zmáčkne mockrát dálka mimo dosah auta (stejné jako když auto nekomunikuje), tak se rozhodí synchronizace.

klíč do zámku strčíš celý a nejde jenom otočit a nebo nejde ani zasunout? zkusil bych to prostříknout konkorem. ten povolí hodně (víc než wdčko).

asi poslední řešení je rozbít vložku zámku, šroubovákem to otevřít při připojené šťávě a pak tam dát místo vložky záslepku.

nebo to zkus ještě nechat připoejné na náhradní baterku nějakou dobu dráty s dostatečným průřezem.

Editováno: , autor: boobika
Odkaz ke komentáři

tak jsem si zavolal zamecnika rekl jsi za to 500,- dobra cena :) v pohode de nastartovat ale nejde zamknout auto ani dalkou ani uvnitr cudliky u elektryckych okynek takze nevim co stim :( jestli nechat znovu naprogramovat klic nebo ho strcit do zapalovani a nak podrzet ? :( nemam vtom zadnou praxi tak prosim znovu o radu... predem diky :)

Odkaz ke komentáři

tak sem dnes prisel k auto a central funguje a dokonce jde zamikat i zevnitr sudliky asi se to nak spamatovalo vymenil jsem zamek a v zapalovani synchronizoval klic jeste mam jeden ale ten mi nak nefunguje musi se prej nak nastavit frekvence pres VAG nemel by jste nekdo navod ? a tobe Bobika chci podekovat za pomoc !! kdyby fachcili klicky tak bych tam byl hned

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...