Xp3 Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Prostě ten řadový 6V nemá chybu (až na tu spotřebu ) Predloni jsem byl v Telgartě, měl jsem tam stan na louce s přítelkyní, ta koukala po horách a já po lokomotivách. Jedna Bardotka tam jela se soupravou, a tu jsem poslouchal snad půl hodiny, jak se to tam všechno po kopcích rozléhalo. Pak jsem ji uviděl (tedy napřed jsem uviděl svislou černou čáru kouře) a pak se vyřítila na obzor. Přítelkyni jsem sebral dalekohled (kopce počkají ) a pořádně jsem si to užil Nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Zas na ty léta Jak je to vůbec s generálníma opravama? Po kolika kilometrech se dělají atd...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Zas na ty léta Jak je to vůbec s generálníma opravama? Po kolika kilometrech se dělají atd...? Teda generálku a výbrus bych dělat nechtěl, když si vezmu vyndat těch šest kýblů TO Strojvůdce: co tam leješ za olej? Castrol, nebo Shell? A myslíš, že můžeš přejít na Mobil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 arogantni moderator vam to v zadnem pripade mazat nebude..... jen tomu poupravim nazev (at kazdy pozna ze jde o pokec o masinach) a co by jste rekli, ze bych vam to soupnul do lamparny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Hoši sunu vás do lampárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Hoši sunu vás do lampárny ja byl driv woe..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Bobik byl rychlejší, aspoň vydíte jak jste pod dohledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 arogantni moderator vam to v zadnem pripade mazat nebude..... jen tomu poupravim nazev (at kazdy pozna ze jde o pokec o masinach) a co by jste rekli, ze bych vam to soupnul do lamparny? No tady ve Fabia\Ostatní se to lépe hledá, lampárne je dole a to musím pokaždé rolovat kolečkem na myši Holt lenost od přírody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Hoši sunu vás do lampárny ja byl driv woe..... A já později, kuwa..... už to tam je, tak se holt kolečko na myši projede, no Komu můžu přefakturovat novou myš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 arogantni moderator vam to v zadnem pripade mazat nebude..... jen tomu poupravim nazev (at kazdy pozna ze jde o pokec o masinach) a co by jste rekli, ze bych vam to soupnul do lamparny? No tady ve Fabia\Ostatní se to lépe hledá, lampárne je dole a to musím pokaždé rolovat kolečkem na myši Holt lenost od přírody a stejnak nas aroganty neukecas... Gil: jj martinoslav na to prdi a koukal jsem, ze jsi si pridal arogantni body: 2x za chvili hledej.klobouk dolu, to si musis lebedit co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Xp3 - ty sa máš. Mne sa na tej trati Červená Skala - Margecany ešte Bardotku nepoarilo vidieť. Stále len Favority, somáre a samo 810-812, na 840 som ešte nemal šťastie. Ale v tej reklame na Slovensko je nádherný záber z helikoptéry na prechádzajúcu 840 po Cramošskom viadukte. Proste pecka! Ale ak o tom ešte náhodou nevieš, tak z tejto trate ako aj z Bardotky mám na stránke viac fotiek www.railweb.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Odborníci, mám dotaz - kde v SR/CZ sa dajú vidieť fungujúce parné loko? Viem, že niečo je na východe ale to je tak všetko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 V CZ v Lužné u Rakovníka. Je tam z depa udělaný muzeum. Ale ještě jsem tam nebyl. Xp3: A víš že ani nevím, co za značku je olej. Ale když, tak ho tam leju na kila. Tak 30,50, podle toho, jak která žere. Ale jinak zamračená (bardotka) už patří do muzea. Zlatej brejlovec. Akorát, co jsme spadli pod Prahu, tak nám je sebrali a honíme ty babičky. Jó, ať žije kultúra cestování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Ale Okuliarniky nemajú tak spoľahlivé motory. Igor - parné loko sa dajú vidieť obvykle pri nejakých akciách. V lete sa usporiadavajú všakovaké historické jazdy, v KE je to každý rok v máji prebúdzanie Katky (dá sa chodiť po depe), sú vystavené lokomotívy, vagóny. No a potom sú tu ešte úzkorozchodné železnice (Čiernohorská, Košická detská, ...), kde premávajú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Ale Okuliarniky nemajú tak spoľahlivé motory. A hlavně jeho "nízkoobjemový" 12V má nic moc zvuk, nic ni neříká. Krásný zvuk má i Kocour, prostě 6V. Rád na něj koukám, když jentak langsam posunuje. Sem a tam, nezvyšuje otáčky, jen si v klídku posunuje na volnoběh. Na to bych se vydržel koukat hodiny. Tvoje stránky samozřejmě znám, mám je i nezi "favorites" Krásné fotky, zelená tráva, hory a mašinky!! Krása. Nebude další update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Xp3 - jasne, na Kocúra som zabudol! Ten má tiež krásny zvuk! No proste 6V, ktorý sa krásne prevaľuje Škoda, že u nás sú len malé Hektory a tie majú skutočne hrozný zvuk, ako vysavač. Nejaký update bude, ale teraz skôr s tematikou OII RS Ale aj niečo železničné sa pomaličky zbiera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Tak potěšující výhled do budoucna. Údajně od prosince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Kluci, nic proti vasi radosti, ale vlaky - aspon ty z dob hluboke totality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ten velkej display, to je navigace, ze jo?? Umi to i dopravni hlaseni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Kluci, nic proti vasi radosti, ale vlaky - aspon ty z dob hluboke totality Ja vim. Však taky vlakem nejezdim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ja bohuzel jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 Ten velkej display, to je navigace, ze jo?? Umi to i dopravni hlaseni?? No jo. Navigace. Nevim čím to je, ale ještě ani jednou jsem s vlakem nezabloudil. Ten displej je dotykovej a najdeš tam všechno možný. Od napětí v troleji až po teplotu na záchodě. V novějších jednotkách jsou dva. Místo rychloměru, ten se zobrazuje v jednom z nich. Dopravní hlášení tam skoro je. Hlásí co bude příště za zastávku a v kolik máš odjezd. Toť vše. Ale zase to v tý zastávce (mezi Prahou a Pardubicema) zastaví samo. Stačí jenom otvírat dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 A k cemu tam jsou prosimte strojvudci?? Nejsou tak trosku prezitkem? Ale jinak tu teplotu na WC bych teda vedet nepotreboval... WC bych ve vlacich zakazal, pac to, co ma byt WC, by se dalo pouzivat jako laborator pro vyzkum vsech lidskych chorob - pac tam je mas vsechny na jednom miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.