kamo83 Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 (editace) Zdravím Vás prosím poraďte jak demontovat hrdlo pro nalevani oleje do hlavy motoru u škoda octavia Combi I 1,6 1595 cm, 75 kw - předpokládám, že to jde odendat pootočením, ale na kterou stranu nerad bych to ulomil... . Z pod něj mi mírně uniká olej dnes jsem si opatřil těsnění, ale nevím jak to hrdlo demontovat. prosím o pomoc Editováno: 19. Říjen 2011, autor: kamo83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen10 Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Já jsem musel sundat sání jinak to hrdlo nešlo ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamo83 Vloženo 20. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 (editace) Díky a po sundání sání se s tím otočí doleva nebo doprava? Editováno: 20. Říjen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen10 Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 No tak ted si mě dostal,ale mám dojem že se to povolovalo na levo, ale je to na bajonet,tudíž povolit to jde jednoduše,horší je to stím sáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamo83 Vloženo 21. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 (editace) díky..dam vedet jak jsem dopadnul Editováno: 21. Říjen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 doleva ted jsem to delal a samozrejme sani ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.