Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím. Mám felušu už nějaké 4 roky. Jedná se o model 1.3MPI 50KW. V tomto roce mi začla už odcházet spojka .... brala docela dost nahoře a 2 rychlostní stupeň začal lozit i přes zuby a to jsem měl spojku zmačklou nadoraz. Včera jsem koupil novou spojku od Luku a vyměnil ji (komplet celou sadu). Vše v pořádku i zpátečka už jde pěkně a ne přes zuby, ale když se opět rozjedu za 1 spojku až na maximum a za 2, tak to jde pořád přes zuby .... kde může být chyba? Převodovka ?:-(

Vloženo

No už jsem to taky zjištoval a říkal mi kolega, že to bude tím synchronem .... otázka co teď? Vyměnit ho nebo koupit druhou převodovku ? Přes něj jsem schopen sehnat funkční převodovku se zárukou za 2000 .... ale určitě ten synchron je levnější .... otázka jestli to nebude nějaký problém ta výměna?

• o 1 rok později...
Vloženo

do Felicií s motorem 1,6 AEE se montovaly dva druhy převodovek, krátký a dlouhý typ. Podle parametrů a otáček jsem zjistil, že mám už novější typ převodovky, tedy delší převodovku. Moje auto bylo vyrobeno v roce 1996, ale jeden mechanik mi říkal, že novější převodovky se montovaly až po faceliftu a někdo zase říká, že novější typy převodovek měly Felicie 1,6 AEE už v roce 1996. Jak to vlastně bylo?

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj, chtěl jsem se zeptat ohledně převodovky, zkoušeli jste někdo dávat převodovku z 1.6 na 1.3 lxi jednobod?? zajímá mě jak to jede jestli se to ubec rozjede :-D

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...