Přejít na obsah

zima a ABS


tommann

Doporučené příspěvky

čau kluci,

tak se nám blíží zima a já bych rád konečně zprovoznil ABS. Již delší dobu mi nevachá. pořád svítí ty tři kontrolky na palubce(abs,asr,a blikající ručka)takže jsem to minulej týden hodil na vag kterej hlásí chybu špatné pravé přední čidlo a a zadní levé čidlo.tak jsem koupil čidla vyměnil projel to zkontroloval kabeláž stav brzdové kapaliny odvzdušnil ale změna žádná.Hodil znova na VAG chybu to hlásí stále stejnou kontrolky stále svítí.Když tu chybu chci vymazat tak tam hned naskočí.Nemáte někdo podobnej problém? Mám podezření na ŘJ ABS ale nejsem žádnej mechanik tak budu rád za každou radu či pomoc.Vag mám není problém to napíchnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

for tommann. Mám podobný problém. Octavie 1,9 TDI (2001). Někdy o prázdninách se mi párkrát rozsvítila kontrolka ABS společně s výstražným trojúhelníkem. Po vychladnutí auta vše v pořádku. Po ujetí asi 150 km na jeden zátah opět obě kotrolky svitily, vychladnutí, a zase vše vpořádku. Intervaly se zkracovaly a teď kontrolky svítí "na furt". Vag říká, že se jedná o kontakty u hydraulické pumpy. Nevíte někdo kde ten bazmek je a jak se k němu popřípadě dostat? Díky všem automechanikům za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejsem automechanik, ale zkusím poradit.

Hydraulická pumpa vypadá zhruba tak jako na obrázku nahoře. "Zhruba" protože se trochu liší podle toho který Mark (20 nebo 60) máš.

A kde ji najdeš vidíš na obrázku dole.

post-57881-0-29778700-1321642718_thumb.j

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...