martt Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 ASPIRE - Samozřejmě, že funguje , proč bych to jinak dělal? wirer - někde se mrkni do etky a najdi si č.dílu, určitě se to dá sehnat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 V Etce to není. Asi to bude přímo součást volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 No ty krytky tam jsou pod cislem 9 ale neni tam napsane zda jsou s chromem. A jeste jsem se dival na muj volant tlacitka a ta cena mi rekla ze to radeji budu prepinat stale na pacce ten maxik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Na ty krytky jsem se samo díval - 5E0 498 685; 1 sada krytek pro volant vlevo a vpravo; 756,25 Kč - to je všechno, co tam k nim je. Nebo ještě jinak - ony existují i bez toho chromu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Prave ze ano i bez http://forum.skodahome.cz/topic/126631-šmolko-fabia-ii-combi-ambitionwirer/?p=1848206 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Hm, tak to tedy netuším, jak to tam najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Mám dojem, že tyhle volanty byly v jak v R, Fll,Oll i S, takže ten rámeček může být i tam. Já mám výbavu - Ambition plus a malý kožený paket, tak to je asi v něm... A jinak ty tlačítka jsem sehnal za 1700,- ...3350,- s daní bych za ně ve Škodofce nedal ani náhodou. Výrobní cena musí být pár desetikorun...jsou to rypáci ... Editováno: 23. Listopad 2014, autor: martt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Je to všude stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) No a nebude to tak ze se musi koupit to pod cislem 8 ten to prave ma i na ty krytky ? A ty krytky se tam pak jen zaklapnou. Editováno: 23. Listopad 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 A jak tedy můžou být s chromem a bez? Když se to rozdělávalo, tak se ty tlačítka jen zacvakly do toho rámečku a ten rámeček je samostatný díl ve volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 No tak ze mam teda pravdu. Se musi koupit ten dil osm za 1636 ,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Ten rameček ma svoje čislo dilu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 No jestli to stojí 1636,- tak bych se na to vyprd...přiedej pár kaček a kup new volant co chceš a původní prodej...vyjde tě to pak na pár stovek...a nebo to udělěj jak já a dej si tady inzerát a třeba se ti někdo ozve jak mě...ty moje tlačítka už totiž byly v new volantu a někdo je z něj jen vydloubl...a bral jsem dvoje a oboje byly ve volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Aha, tak to je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 No ale já tady celou dobu mluvím o čtyřramínku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Aha to bude teda jinak ale v etce to tam neni. I kdyz je to tam napsane a zobrazene pro 4 rameno. Editováno: 23. Listopad 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 A to jsem jeste nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Kolik 1636 za kousek plastu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 no jo no za prepich se plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Ja jim dam , pockam si na bouracku budu to mit za flasku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 To sa mi zda moc. Asi budem zatial bez. Alebo rovno novy volant, pripadne aj s multi. Zatial dik -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stteveke Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 ASPIRE - Samozřejmě, že funguje , proč bych to jinak dělal? wirer - někde se mrkni do etky a najdi si č.dílu, určitě se to dá sehnat. Boli nejaké problémy s inštaláciou? Ako prebiehalo kódovanie, šlo to cez CAN 2? Dík za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesTDI Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Ahoj Martte, taky me toto tema zajima. Mam Roomster, s multifunkci a s telefonem a listovat v seznamu pres packu sterace je opruz. Libilo by se mi ovladani valeckem na prave strane volantu. Mohl bys mi doporucit, na koho bych se mohl obratit s montazi? Dekuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 (editace) stteveke, AlesTDI - práce i s dokódováním na 20min, kóduje se jen ovládání hlasitosti, vše ostatní to už umí...absolutně bez problému... montoval a kódoval Ferda25 tlačítka dodal Fantik Je to opravdu jednoduché - když to dělá někdo kdo tomu rozumí a já se řídím tím že ať to dělá odborník, né že bych to nezvládl ale drbal bych se s tím 10xdýl... Editováno: 25. Listopad 2014, autor: martt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.