Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ASPIRE - Samozřejmě, že funguje :kol-28: , proč bych to jinak dělal?

wirer - někde se mrkni do etky a najdi si č.dílu, určitě se to dá sehnat.

No ty krytky tam jsou pod cislem 9 ale neni tam napsane zda jsou s chromem. A jeste jsem se dival na muj volant tlacitka a ta cena mi rekla ze to radeji budu prepinat stale na pacce ten maxik :D

Na ty krytky jsem se samo díval - 5E0 498 685; 1 sada krytek pro volant vlevo a vpravo; 756,25 Kč - to je všechno, co tam k nim je.  Nebo ještě jinak - ony existují i bez toho chromu?

Mám dojem, že tyhle volanty byly v jak v R, Fll,Oll i S, takže ten rámeček může být i tam. Já mám výbavu - Ambition plus a malý kožený paket, tak to je asi v něm...

A jinak ty tlačítka jsem sehnal za 1700,- :kol-28: ...3350,- s daní bych za ně ve Škodofce nedal ani náhodou. Výrobní cena musí být pár desetikorun...jsou to rypáci :kol-44: ...

Upraveno od martt

No a nebude to tak ze se musi koupit to pod cislem 8 ten to prave ma i na ty krytky ? A ty krytky se tam pak jen zaklapnou.

Upraveno od ASPIRE

A jak tedy můžou být s chromem a bez? Když se to rozdělávalo, tak se ty tlačítka jen zacvakly do toho rámečku a ten rámeček je samostatný díl ve volantu...

No tak ze mam teda pravdu. Se musi koupit ten dil osm za 1636 ,-

Ten rameček ma svoje čislo dilu ? :)

No jestli to stojí 1636,- tak bych se na to vyprd...přiedej pár kaček a kup new volant co chceš a původní prodej...vyjde tě to pak na pár stovek...a nebo to udělěj jak já a dej si tady inzerát a třeba se ti někdo ozve jak mě...ty moje tlačítka už totiž byly v new volantu a někdo je z něj jen vydloubl...a bral jsem dvoje a oboje byly ve volantu...

ano

post-51417-0-90746100-1416739573_thumb.j

No ale já tady celou dobu mluvím o čtyřramínku... :kol-32:

Aha to bude teda jinak ale v etce to tam neni. I kdyz je to tam napsane a zobrazene pro 4 rameno.

post-51417-0-72826900-1416741817_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

A to jsem jeste nasel

post-51417-0-50885900-1416742445_thumb.j

post-51417-0-15174300-1416742446_thumb.j

Kolik 1636 za kousek plastu ?

:D no jo no za prepich se plati.

Ja jim dam , pockam si na bouracku budu to mit za flasku :D

To sa mi zda moc. Asi budem zatial bez. Alebo rovno novy volant, pripadne aj s multi. Zatial dik

--

Z mobilu

ASPIRE - Samozřejmě, že funguje :kol-28: , proč bych to jinak dělal?

wirer - někde se mrkni do etky a najdi si č.dílu, určitě se to dá sehnat.

Boli nejaké problémy s inštaláciou? Ako prebiehalo kódovanie, šlo to cez CAN 2? Dík za odpoveď.

Ahoj Martte, taky me toto tema zajima.

Mam Roomster, s multifunkci a s telefonem a listovat v seznamu pres packu sterace je opruz.

Libilo by se mi ovladani valeckem na prave strane volantu.

Mohl bys mi doporucit, na koho bych se mohl obratit s montazi?

Dekuju!

stteveke, AlesTDI - práce i s dokódováním na 20min, kóduje se jen ovládání hlasitosti, vše ostatní to už umí...absolutně bez problému...

montoval a kódoval Ferda25 :kol-47: tlačítka dodal Fantik :kol-47:

Je to opravdu jednoduché - když to dělá někdo kdo tomu rozumí a já se řídím tím že ať to dělá odborník, né že bych to nezvládl ale drbal bych se s tím 10xdýl...

Upraveno od martt

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.