Millosh Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 začaly mi blbnout stěrače, stírají si, kdy se jim zachce, podivný zvuk šel od relé cyklovače, tak jsem ho vytáhl, je to relé na třetí pozici, číslo 197 a díl VW 3B0 955 531 doteď je to OK, potřebuji sehnat nové relé... na webu se dá sehnat originál kolem 1000Kc, neoriginal kolem 700Kc, ale našel jsem toto: (cc-autodily) rele označení pro SUPERB, relé je na pohled stejné, piny také stejné... cena velmi nízká... nebude někde zakopaný pes?? můžu to použít? diky za radu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Ked ti sedi presne cislo dielu tak to bude O.K. Su to koncernove diely ktore pasuju do: AUDI, VW,SEAT,SKODA. Ty na povodnom rele mas VW oznacenie a mas Skodovku. ( VW 3B0 955 531) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.