webdis Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 (editace) Zdar chci se zeptat Odešlo mi na fabii 1.4 16V 74kW servo čerpadlo mám tam koyo, sehnal jsem si kompletně celou sadu TRW, ale ve škodovce a u horejska mi řekli že se to zaměnit nedá. Tak jsem trw vyměnil za repasované čerpadlo KOYO namontoval jsem ho tam a nešlape, rozsvítí se kontrolka serva a je to tuhé. Chyba byla 100% v čerpadle, to staré fungovalo normálně jen v něm divně rachotilo a vzimě se zasekávalo(a nebylo to olejem). Poraďte někdo prosím. Díky moc za všechny rady Editováno: 26. Říjen 2011, autor: webdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 REKLAMOVAŤ KDE TO SERVO REPASOVALI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dezider Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Nazdar mne sa tiez dokazilo servo mozem sa opytat kolko stalo repasovanie chcel bi som vediet ci sa mi to oplati dat repasovat alebo racej kupit ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webdis Vloženo 8. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 servo vyřešeno- repasované koyo jsem vyměnil zpět za sadu trw... namontoval jsem komplet celou sadu a funguje bez problému... TAKŽE PRO VšECHNY- pokud je celá sada(čerpadlo,hřeben řízení a senzor úhlu otáčení) je úplně jedno jestli tam je TRW nebo KOYO 100% funkční bez problémů... a jinak repasované koyo stojí od 5000 do 7000.... nové už není k sehnání nevyrábí se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.