Ďurih Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Čumím do svých příspěvků a hledám kde jsem to kdysi vypisoval a nějakej DOKTORONE si mě klidně předběhne ,chválím, je to hezky a přehledně popsané nádhera!!! Vůbec se toho Michal 318i neboj a dej si je všude, výsledek stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 tak to fakt diky,tvl takhle prehledne a rychle sem to necekal. takze si to napisu a koupim to a snad to udelam ted nebo pristi vikend. pak sem dam fotky. tak jeste jednou dekuju. a odhadovana cena tich led ? cca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Kup si ty LED na ebay.com ... vyjde tě to celé na pár korun, pošta zdarma, dodání 2-3 týdny, ale rozdíl ceny nesrovnatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 já jsem to taky hledal u sebe, vypisoval jsem to tehdá pro michala kociho a pak jsem to tam vypsal tak nějak aby to bylo přehledné pro všechny, ale samozřejmně jedno z vláken kde jsem čerpal info bylo tvoje ďurih a pak když jsem to měnil sobě plus michalovy, jelikož se na to necejtil, tak už jsem dostal přehled uplnej a výsledek je super, u mě ve vlákně je to kdyžtak i vyfocený asi na 4 stránce, plus jsem dal do couvaček 19ledkový žárovky a teď se mi couvá uplně luxusně, já nakupoval tady, maj tam dobrý ceny, super přehledný podle patic a tak, když jsem to tehdá všude možně projížděl, tak to tam vyšlo nejlíp, někde sice maj něco třeba o 10 kč levnějc, ale další věci zase drazší o mnohem víc - http://www.dobry-obchod.cz/obchod/kategorie/svetla-zarovky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Já bych ještě dodal, že je dobré u interieru vybírat i tvar těch žárovek. Třeba do stropní lampičky se hodí bodovky. Ale třeba do spodku dveří a osvětlení nohou a kufru a zadních horních lampiček se hodí ty vícediodové s osvětlenými boky (aby to svítilo pořádně). Taky je dobré doržet stejného dodavetele (výrobce) - byl jsem docela překvapen, co jiná dioda, to jiná barva světla Doktorone si s tím umí pohrát, o tom žádná , navrhuji ho jmenovat vrchním poradcem ohledně diod. osvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) to jsem se zasmál, vrchní poradce jak to tam píši hlavně do dveří placatý, právě aby to svítilo na zem, nejdřív jsem tam měl klasiky jedna dioda, ale svítila jakoby do dveří a po výměně za placatou, pro představu například tuto (odkaz 1) tak to svítí mnohem líp, jak píše sup a do hlavního jsem zvolil 4x tuto (odkaz 2) , takže to šajnuje taky suprově, a do těch lampiček co jdou sufitky jsem dával tyto (odkaz 3), jen v zadu ve dveřích a u pedálů mám ty obyč (odkaz 4), ale placaté budou vhodnější, z těch předních dveří jsem je pak využil na parkovačky, k těm xenonům to jde barevně líp odkaz 1 : http://www.dobry-obchod.cz/produkt/led-zarovka-hl-319/ odkaz 2: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/95203-led-autozarovka-12v-s-patici-t10-bila-5led-3smd/ odkaz 3: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/led-zarovka-hl-334/ odkaz 4: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/95213-led-autozarovka-12v-s-patici-t10-1led-3smd/ Editováno: 14. Únor 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 panove takze ja vam vsem moc dekuju a jeste posledni shrnuti pro objednavku,kolik ceho mam objednat. takze pane vrchni ? 3x - odkaz 1 2x - odkaz 2 2x odkaz 3 2x - odkaz 2 do parkovacek + poznavacka Tak to po me prekontrolujte a kdyztak opravte prosim . a to bude vse co po vas snad budu chtit. sem rad ze ste takhle napomocny. diky a na srazu se pochlubim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 no ono to záleží dost na tom, jakou máš výbavu, podle toho počet t10 a zda máš alarm s pohybovim čidlem, plus do poznávačky jdou sufit, podivej se o stranu zpět, líp to už napsat nejdeš a vše spočítáš podle tvé výbavy, většinou to maj po párech, nějak mi to nesedí to co jsi vypsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Mam vybavu tu nejvisi. Cidla mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 tak jak to tam píšu 8x T10 placatá-4 páry (např. odkaz 1, jde koupit i s více diodama)- spodek dveří, a nohy v předu a v zadu 4x sufit 36mm-2páry (např. odkaz 3) spz a sluneční clony 4x T10 s 5 diodama - 2 páry (např. odkaz 2) hlavní osvětlení 2x T10 obyč. -1 pár (např. odkaz 4) a následná úprava do zadních lamp s pohyb. čidlem pokud budeš chtít tak 2x T10 obyč stačej do předních parkovaček, ale záleží co máš za světla, aby bylo v parkovačce patice t10 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 (editace) já jsem to taky hledal u sebe, vypisoval jsem to tehdá pro michala kociho a pak jsem to tam vypsal tak nějak aby to bylo přehledné pro všechny, ale samozřejmně jedno z vláken kde jsem čerpal info bylo tvoje ďurih a pak když jsem to měnil sobě plus michalovy, jelikož se na to necejtil, tak už jsem dostal přehled uplnej a výsledek je super, u mě ve vlákně je to kdyžtak i vyfocený asi na 4 stránce, plus jsem dal do couvaček 19ledkový žárovky a teď se mi couvá uplně luxusně, já nakupoval tady, maj tam dobrý ceny, super přehledný podle patic a tak, když jsem to tehdá všude možně projížděl, tak to tam vyšlo nejlíp, někde sice maj něco třeba o 10 kč levnějc, ale další věci zase drazší o mnohem víc - http://www.dobry-obchod.cz/obchod/kategorie/svetla-zarovky/ mna zaujali tie 19ledkove cúvačky mozes sem hodit aky typ si kupoval pripadne nejaký link? dik edit: taketo nieco? Editováno: 17. Únor 2014, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 to je přesně ono, dle obrázku a couvá se fakt luxusně, link dole je to pár za 109,- takže krása a svítěj supr, zajímalo by mě jak by svítili ty za těch 500,- jestli znatelně líp nebo jen o kousek a jsou 5x dražší http://www.dobry-obchod.cz/produkt/led-autozarovka-par-12v-s-patici-ba-15s-bila-19led/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Neviem ktore myslis (tie za 500). mozem ich pozret na ebay ak chces tam budu za facku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 třeba tahle http://www.dobry-obchod.cz/produkt/95c-ba15s-3-ba15s-bila-12smd-samsung-plus-3w-osram-10-30v/ a nebo tahle http://www.dobry-obchod.cz/produkt/95c-ba15s-30w-cree-led-ba15s-12-24v-30w-6x5w-bila/ nehledej to, stejně bych couvačky za tuhle cenu asi nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 takze minuli tyden jsem vymenil vsechny svetla za ledky a naprosta bomba. nejvetsi voprc byl asi ty pod sedackou. jako to vyndat a zandat, to je umeni. a rozpadlo se mi to svetylko v kasliku a celej ten mechanizmus se mi rozpad.pruzinka je nejaka ohnuta a nemuzu to dat zase dohromady. uz me to nebavi se s tim takhle srat. zajedu si na srotak a tam to koupim a nazdar. jinak sviti to krasne a celkova cena okolo 1500,- spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Ale kuš babo: http://forum.skodahome.cz/topic/125840-osv%C4%9Btlen%C3%AD-kastl%C3%ADku/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Jak píše SUP, dá se to složit pokud to neni uplně rozbitý, já jej teda kupoval na vraku za 100,- Jo a ledky pod sedačků katastrofa, doufám že to bude už svítit napořád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 odkaz na tohle vlákno viděl, dával jsem mu ho, takže asi to fakt nejde a bude to muset vyřešit lišácky jako filip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Tarantulas: taky doufam, ze uz to rozebirat nebudu. Doktorone: nn nejde, ta pruzinka je skrivena a jak ji tam dam tak, jak ma bejt, tak mi to vzdycky proklouzne a jednou mi to vlitlo pod oko.tak sem chyt nerva a vysral se na to. asi bude lepcejsi kdyz to nekde sezenu nez se s tim tak trapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 tak dneska chvili casu a dobry nalady ,povedlo se trochu vyrovnat pruzinku a slozit to dohromady. jinak osvetleni je komplet ale v tom kufru, to je bludicka. dam tam jeden nebo dva led pasky a bude to. jak to sviti vam v tom kufru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Nádherně Pár dotyčným co jezdí na sraz sem tam namontoval Las Vegas a teď v kufru si mužou číst knižky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 díky panu airmanovi asi takhle, tak nemachruj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 si mě předběch než jsem našel tu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 JJ to jsem celej já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 no tak to by se mi libilo ??? to jsou ty led pasky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.