Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čumím do svých příspěvků a hledám kde jsem to kdysi vypisoval a nějakej DOKTORONE si mě klidně předběhne  :kol-32: ,chválím, je to hezky a přehledně popsané  :kol-47: nádhera!!! Vůbec se toho Michal 318i neboj a dej si je všude, výsledek stojí za to  :kol-33:

Vloženo

tak to fakt diky,tvl takhle prehledne a rychle sem to necekal. takze si to napisu a koupim to a snad to udelam ted nebo pristi vikend. pak sem dam fotky. tak jeste jednou dekuju. a odhadovana cena tich led ? cca...

Vloženo

já jsem to taky hledal u sebe, vypisoval jsem to tehdá pro michala kociho a pak jsem to tam vypsal tak nějak aby to bylo přehledné pro všechny, ale samozřejmně jedno z vláken kde jsem čerpal info bylo tvoje ďurih a pak když  jsem to měnil sobě plus michalovy, jelikož se na to necejtil, tak už jsem dostal přehled uplnej a výsledek je super, u mě ve vlákně je to kdyžtak i vyfocený asi na 4 stránce, plus jsem dal do couvaček 19ledkový žárovky a teď se mi couvá uplně luxusně, já nakupoval tady, maj tam dobrý ceny, super přehledný podle patic a tak, když jsem to tehdá všude možně projížděl, tak to tam vyšlo nejlíp, někde sice maj něco třeba o 10 kč levnějc, ale další věci zase drazší o mnohem víc -  http://www.dobry-obchod.cz/obchod/kategorie/svetla-zarovky/

Vloženo

Já bych ještě dodal, že je dobré u interieru vybírat i tvar těch žárovek. Třeba do stropní lampičky se hodí bodovky. Ale třeba do spodku dveří a osvětlení nohou a kufru a zadních horních lampiček se hodí ty vícediodové s osvětlenými boky (aby to svítilo pořádně). Taky je dobré doržet stejného dodavetele (výrobce) - byl jsem docela překvapen, co jiná dioda, to jiná barva světla

Doktorone si s tím umí pohrát, o tom žádná :kol-47: , navrhuji ho jmenovat vrchním poradcem ohledně diod. osvětlení :kol-27:

Vloženo (editace)

to jsem se zasmál, vrchní poradce :kol-34:

jak to tam píši hlavně do dveří placatý, právě aby to svítilo na zem, nejdřív jsem tam měl klasiky jedna dioda, ale svítila jakoby do dveří a po výměně za placatou, pro představu například tuto (odkaz 1) tak to svítí mnohem líp, jak píše sup a do hlavního jsem zvolil 4x tuto (odkaz 2)  , takže to šajnuje taky suprově, a do těch lampiček co jdou sufitky jsem dával tyto (odkaz 3), jen v zadu ve dveřích a u pedálů mám ty obyč (odkaz 4), ale placaté budou vhodnější, z těch předních dveří jsem je pak využil na parkovačky, k těm xenonům to jde barevně líp

odkaz 1 : http://www.dobry-obchod.cz/produkt/led-zarovka-hl-319/

odkaz 2: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/95203-led-autozarovka-12v-s-patici-t10-bila-5led-3smd/

odkaz 3: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/led-zarovka-hl-334/

odkaz 4: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/95213-led-autozarovka-12v-s-patici-t10-1led-3smd/

Editováno: , autor: Doktorone
Vloženo

panove takze ja vam vsem moc dekuju a jeste posledni shrnuti pro objednavku,kolik ceho mam objednat. takze pane vrchni ?

3x - odkaz 1

2x - odkaz 2

2x odkaz 3 

2x - odkaz 2 do parkovacek + poznavacka

Tak to po me prekontrolujte a kdyztak opravte prosim . :) a to bude vse co po vas snad budu chtit. sem rad ze ste takhle napomocny. diky a na srazu se pochlubim :D 

Vloženo

no ono to záleží dost na tom, jakou máš výbavu, podle toho počet t10 a zda máš alarm s pohybovim čidlem, plus do poznávačky jdou sufit, podivej se o stranu zpět, líp to už napsat nejdeš a vše spočítáš podle tvé výbavy, většinou to maj po párech, nějak mi to nesedí to co jsi vypsal

Vloženo

tak jak to tam píšu 8x T10 placatá-4 páry (např. odkaz 1, jde koupit i s více diodama)- spodek dveří, a nohy v předu a v zadu

4x sufit 36mm-2páry (např. odkaz 3) spz a sluneční clony

4x T10 s 5 diodama - 2 páry (např. odkaz 2) hlavní osvětlení

2x T10 obyč. -1 pár (např. odkaz 4) a následná úprava do zadních lamp s pohyb. čidlem

pokud budeš chtít tak 2x T10 obyč stačej do předních parkovaček, ale záleží co máš za světla, aby bylo v parkovačce patice t10

Vloženo (editace)

já jsem to taky hledal u sebe, vypisoval jsem to tehdá pro michala kociho a pak jsem to tam vypsal tak nějak aby to bylo přehledné pro všechny, ale samozřejmně jedno z vláken kde jsem čerpal info bylo tvoje ďurih a pak když  jsem to měnil sobě plus michalovy, jelikož se na to necejtil, tak už jsem dostal přehled uplnej a výsledek je super, u mě ve vlákně je to kdyžtak i vyfocený asi na 4 stránce, plus jsem dal do couvaček 19ledkový žárovky a teď se mi couvá uplně luxusně, já nakupoval tady, maj tam dobrý ceny, super přehledný podle patic a tak, když jsem to tehdá všude možně projížděl, tak to tam vyšlo nejlíp, někde sice maj něco třeba o 10 kč levnějc, ale další věci zase drazší o mnohem víc -  http://www.dobry-obchod.cz/obchod/kategorie/svetla-zarovky/

mna zaujali tie 19ledkove cúvačky :kol-47:  mozes sem hodit aky typ si kupoval pripadne nejaký link? dik

edit: taketo nieco? d91q.jpg

Editováno: , autor: Ghostbuster
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

takze minuli tyden jsem vymenil vsechny svetla za ledky a naprosta bomba. :kol-47:  nejvetsi voprc byl asi ty pod sedackou. jako to vyndat a zandat, to je umeni. a rozpadlo se mi to svetylko v kasliku a celej ten mechanizmus se mi rozpad.pruzinka je nejaka ohnuta a nemuzu to dat zase dohromady. uz me to nebavi se s tim takhle srat. zajedu si na srotak a tam to koupim a nazdar. jinak sviti to krasne a celkova cena okolo 1500,- :kol-47:  spokojenost :)

Vloženo

Tarantulas: taky doufam, ze uz to rozebirat nebudu.

Doktorone: nn nejde, ta pruzinka je skrivena a jak ji tam dam tak, jak ma bejt, tak mi to vzdycky proklouzne a jednou mi to vlitlo pod oko.tak sem chyt nerva a vysral se na to. asi bude lepcejsi kdyz to nekde sezenu nez se s tim tak trapit.

Vloženo

tak dneska chvili casu a dobry nalady :) ,povedlo se trochu vyrovnat pruzinku a slozit to dohromady. :kol-47:  jinak osvetleni je komplet ale v tom kufru, to je bludicka. dam tam jeden nebo dva led pasky a bude to. jak to sviti vam v tom kufru???  :kol-135:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...