Honza N. Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Ahoj, řeším problém octavia combi 1.9 TDI s ABS blokace zadních brzd. Kontroloval jsem jestli nevisí ruční brzda na lanocodech a na pákách na třmenech a to je v pořádku. Nezbylo mi nic jinýho než povolit ovzdušňovák na LZ kole abych to dostal na dílnu. Třmeny šli s lehkou obtížností zatočit ale povedlo se. Může s tím mít spojitost ABS - třeba je jestli není zavzdušněná?? Podle diagnostiky VAG 1552 je ABS v pořádku. Prosím o vaše názory a nápady. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 (editace) uz jsem se setkal ze hadicka pustila tam a zpet ne ,drzela tlak ,kukni na ni Editováno: 27. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza N. Vloženo 27. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 (editace) To jsem vyzkoušel, vindal a profouknul vzduchem z obou ztran a plně průchozí Editováno: 27. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 a co ty vodici cepy chodi pekne? a nebo pistky nejsou orezly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza N. Vloženo 28. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 (editace) Vodítka jsou v pořádku a pístky šly normálně zatočit. Válečky zarezlé také nejsou. V pondělí zkusim to čerpadlo ABS, jsou tam nějaký přepouštěcí ventili. Editováno: 31. Říjen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza N. Vloženo 31. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Tak problém vyřešen. Vše bylo ve špatné montáži spínače brzdovích světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dropa Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 (editace) Jak špatné montáži? Editováno: 12. Listopad 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofoja Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Tak problém vyřešen. Vše bylo ve špatné montáži spínače brzdovích světel. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofoja Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 tak už som to odstránil, pri brzdení sa priečil strmeň čo spôsobovalo neustále bribrzďovanie, vymenil som držiak strmeňa aj s tými vodiacimi kolíkmi za 15€ a všetko fachčí ako má, na STK rozdiel pri brzdení ľavá a pravá strana menej ako 1 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.