libcinek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahojky lidičky,mám dotázek ohledně spojkového pedálu.Ted když se oteplilo tak při sešlápnutí spojkového pedálu to divně vrže.Koukal jsem zda nedrhne koberec ale to je ok. Maže se to někde: O1 1.8 SLX 92KW najeto 140000 Všem moc děkuji.Papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnd102 Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Ahoj, fórum jsem prošel a podobný problém jsem nenašel. Během 33km jízdy mi přestal fungovat spojkový pedál nebo možná i spojka. Když jsem vyjížděl, tak v pohodě. Při jízdě, když jsem řadil kladl spojkový pedál větší odpor a zpět se mu také nechtělo, jako kdyby drhnulo jeho uchycení. Z motorového prostoru jsem neslyšel zatím nic a řadit šlo v pohodě. Po chvíli jsem zkusil jen tak pedál prošlápnout a prošlápnul, ale spojka nerozpojila. Měl jsem červenou, tak jsem vytrhl rychlost a spojkový pedál už mi nešel vůbec zmáčknout a když jsem na něj tlačil, tak se z motorového prostoru ozývalo takové tlumené bouchání. Čím více jsem zaatlačil, tím více bylo intenzivní. Auto jsem odtlačil a odstavil a nevím co s tím. Stalo se něco podobného někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 a jak to jde pri zdechlym motoru jde ti tam radit?pokud ano a pri nastartovanym ne tak mas v haji pritlacak.jakou mas motorizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnd102 Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Pri zdechlem motoru to neslo zmacknout a radit slo. Uz je to vyresene a byl to pritlacak a spojkove lozisko, stal se z toho totalni srot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Táta mně kdysi učil: "Nikdy nestůj na spojce moc dlouho. Vždy kdy je to možné vyřaď a pusť spojku." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak 1 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Táta mně kdysi učil: "Nikdy nestůj na spojce moc dlouho. Vždy kdy je to možné vyřaď a pusť spojku." svatá pravda na spojce stojí pouze ženy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 by si sa divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Já třeba pořád stojím na brzdě a intenzivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domlerr Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října Zdravím kluci, mám takový problém...Odešla mi spojka tak jsme dali komplet novou sadu. Mám tam hydraulické ložisko spojky jelikož mám 6q, takže žádný vypínací/pomocný spojkový váleček tam není. Měl jsem problém, že mi spojka nevypínala. Vyřešili jsme to tak, že jsme přišli na to že na hadičce co je u hydrauliky od HSV chyběl nějaký zpětný ventil. Ale pořád mám problém s pedálem. Po výměně spojky, se mi nějak ztrácí tlak v pedálu a nejhorší je že je to uplně náhodný. Pomůže jen když spojku zmáčknu a vymáčknu, tak potom je pedál zase tvrdý, ale není ten pedál pořád stejný, jako by se tam dostal vzduch, který sám zmizí nebo tomu pomůžu tím zmáčknutím spojky...Už si fakt nevíme rady, ještě možnost, že třeba špatně odvzdušnujeme spojku? Na odvzdušňovák dáme hadičku, povolíme a necháme vytéct až zmizí bubliny...občas tomu pomůžeme našlapáním, ale příjde mi že to děláme pořád nějak špatně, nebo je závada někde jinde a já už opravdu nevím, tak zkusim vás, jestli se někdo s nečím takovým setkal..Díky moc všem a opatrně na cestách...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.