Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Také bych rád dodělal ostřik ale narozdíl od Radka vůbec nevím .Octávku mám pár dní a zatím se vní moc neorientuju. Proto se obracím na někoho zda li to už na svém fáru dělal. že by se podělil o info.

Vloženo

U šváry to ostřikuje zároveň s oknem takže to nemá žádnou speciální funkci na páčce. Myslím si že to je od motorku pouze rozdělené na okno a světla. Ale pes mu na dvorku ukousal ty ostřikovače tak mu to je k prdu.

Vloženo (editace)

no funkci to ma biggrin.png odstrikuje jen pri zapnutich svetlech kdyz drzis odstrik na okno a pridrzenim 5s, jinak neodstrikuje, a ani kdyz mas vyple svetla neodstrikne na svetla jen na okno a muzes drzet kolik chces biggrin.png aspon tak to ma kazde auto udelane z vyroby smile.png

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek.
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Takže co vsechno je k tomu dodělání střiků třeba ? Plánuju dát na auto orig xenony tak budu musetdodělat ostřiky. Případně pro pány policajty by stačilo mít na nárazníku použe ty trysky nebo zkoušejí i funkčnost ? :)

Vloženo

No pokud to je zvýroby třeba jako u Feldy,tak ta má nádobku daleko větší a 2 čerpadýlka...

Já osobně bych na nádobku připevnil jeětě jedno čerpadlo a to spínal samostatně...Třebas tajným čudlíkem...

Jak často se to využívá?

Ostřik nemám...Auto meju jednou za uherskej rok a světla mám čistý... :kol-28:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Já na autě sice xeony nemám ale líbí se mi když na autě ty ostřiky jsou. Si prostě nemůžu pomoct, ale auto pak vypadá "dravější", je to sice nahlavu ale zatím si tam namontuju jen ty trysky a kryty a časem až pošetřím na komplet xeony tak dodělám hadice a čerpadlo lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...