Boumik Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Zdravím všechny..všiml jsem že na blatníkách je nalepena celkem kvalitně vypadající ochranná samolepící průhledná folie. Nevíte někdo,kde by se tento druh folie dal sehnat v metráži? Jsem vozíčkář a když vidím,jak dopadl zadní nárazník po několikaletém dávání invalidního vozíku do kufru, rád bych nárazník u nového Supa alespoň trochu ochránil...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej_21 Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 môj kamarát to predáva autopolep.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 17. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 (editace) Nevěděl by někdo spíš nějaký český obchod? ať nemusím platit zbytečně moc..děkuju EDIT: Tak mi folii prodali ve Škodovce..780 Kč i s nalepením..krásně rovně,bez bublin,takže to jde :-) Editováno: 18. Prosinec 2011, autor: Boumik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.