Přejít na obsah

Pojistky

PatrickE3

Doporučené příspěvky

Snad to tu jeste neni, mate nekdo nejake zkusenosti co na jaky pojistce je jeste navic nez je popsano? kdyztak i s vasi motorizaci a rocnikem. Ja jsem zjistil ze pojistka:

C.7 napaji i krome napsanych couvacich svetel i tachometr...

C.14 (ted nevim presne) ovlivnuje ovladace ve dverich ridice, takze nejen ze nesviti stropni osvetleni, ale nejde central, okna, zrcatka, mozna jeste neco dalsiho, pak pojistka

Rad bych tu utvoril presnejsi popis at vime co za co muze, nechce se mi kvuli treba podsviceni budiku kontrolovat zbytecne 44 pojistek co by, kdyby...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

C.14 (ted nevim presne) .....,

.....mozna jeste neco dalsiho ...

To je přesně to co by v tomto vlákně nemělo být.

Jinak to bude přesně vlákno "...si myslím....", "...mělo by být...",

...kdyztak i s vasi motorizaci a rocnikem.

Bys měl jít příkladem.

Apropo:

post-57881-0-62201700-1320124227_thumb.j

Kdo má komfort systém, tak se s centrálem "vezou" právě i okna a zrcátka.

Odkaz ke komentáři

Jo to chapu, ale tak nevedel jsem z hlavy ktera presne, chtel jsem to doupresnit behem dneska a poupravit. Prave tenhle popis pojistek ja nemam, je jednodussi, takze prave presne ten central apod me prekvapilo ze to ma neco spolecnyho s oknama atd., kdyby tam napsali ovladani komfortni jednotkou, tak uz by to treba cloveku reklo vic, ale pojistka stropniho osvetleni a reaguje na to pulka auta... Proto bych tu chtel zviditelnit poznatky i ostatnich, protoze ne kazdy ma cas na prolejzani 130ti nalezenych vlakem s tematem pojistek a podobnych a po hodinach se dozvi ze jeho problem je jiny, takze bych chtel postupne aktualizovat prvni prispevek a doplnovat o novy veci

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Ó děkuji neobyčejně....

akorát 4x4 tam rozepsaný není...

EDIT:

tak jsem našel na ulož to ctavia 4x4 a podle schématu pojistku S51 aaaaale pojistky jsou jenom do 44 takže bude asi někde schovaná...

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!
Odkaz ke komentáři

V pojistkovém boxu u dveří je ještě pět pozic jako RES, buď to to dá do 49-ti, nebo to klidně můžou čislovat s nějakým odstupem, pak jsou ještě pojistky na akumulátoru, ale ta jsou popsané v manuálu taky a taky ještě bývají pojistky v tom reléovém boxu nad nohama.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...