SUP1 Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 (editace) Další Typ: pořádně ukostřit světla - kabelem přímo k nějakému kostřícímu bodu a vyzkoušet A zrevidovat hlavní konektor na světlech (prostříkat kontaktolem) Editováno: 15. Červen 2017, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 nevzpomínám si, že by z pátku na sobotu něják extra pršelo aby se tam najednou dostala voda :-/ zkusím se ještě dnes poptat v pár servisech, předem naberu tak 10 pojistek ať můžu přímo ukázat :-D Nejlepší by bylo kdyby mi někdo na cca hodinu tu řídíci jednotku zapůjčil a udělal bych to na výměnu..... zde asi není někdo ochotný kdo by chtěl za hodinu času (bez práce - vše sundám a nahodím) nějákou flašku dobrýho pití :-) :-D což ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Před hodinou, SUP1 napsal: Další Typ: pořádně ukostřit světla - kabelem přímo k nějakému kostřícímu bodu a vyzkoušet A zrevidovat hlavní konektor na světlech (prostříkat kontaktolem) no, nevím zda by to mohlo být tímhle, když vyměním součástku ( levou za pravou) a dělá to jen jedno světlo, být to kostra, dělá to jen jedno světlo, nebo oba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dibla Vloženo 15. Červen 2017 Sdílet Vloženo 15. Červen 2017 Ta voda tam lehce zatece, nebo se vysrazi, ale uz ma problem zmizet... a pak to koroduje a koroduje..... Zkus ji rozdelat. Odsroubujes 3 nebo ctiri torxy a otevres dve pulky. Mezi je tesneni, ktere se casem lehce prilepilo. A pak to zase jde v pohode sesroubovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Jj zítra to zkusím dopoledne rozebrat (snad bude přát počasí). Když tak jsem našel na bazosi pár nových kousků od 1500,- nahoru jen si budu musst udělat pár kilaku výlet Edit: tak je rozebrano, než jsem je vytáhl, zapnul jsem světla a po chvilce to bylo tak žhavé že to do minuty roztopilo pojistku (pak až bouchla). Po rozebrání tam byla jedna kapka vody. Asi fakt vemu nový kus, než to pořád dokola rozebírat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Změř ještě kolik ampér ti tam teče prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dibla Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Vypada ze je v poradku. Nez koupis jinou, tak ty ridici jednotky jdou poslat na repase... na netu jde najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Jak to mám hmerit a kde přesně? Multimetr mám. No, repas... Ať mě to nevyjde nakonec na víc i s potou atd. Já to potřebuji do příštího týdne mít hotové, než pojedu na dovolenou. Když tak koupím a poté nechám zrepasovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 16. Červen 2017 Sdílet Vloženo 16. Červen 2017 Vem multimetr, nastav ho na ampéry a vraž hroty místo té pojistky Jinak ten repas stojí cca 700kč a jsou tam docela ochotní lidi, já jsem jim tam posílal jednu vytopenou a pak mi volali a moc se omlouvali že to už zachránit nepůjde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Červen 2017 Sdílet Vloženo 17. Červen 2017 Tak když to vypálí pojistku, netřeba měřit proud, bude tam prostě kraťas a ukáže to třeba 20A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Jednou se mi stalo že jsem koupil nějaké jebky pojistky a takhle se mi začali tavit při 3/4 proudu na jaký byli údajně dělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 jak se jmenuje ta firma na repasy ? | Co se týče pojistek, byly tam různé druhy a byly měněné levou za pravou apod..... tohle je už moc sci fi a honení kočky na střeše :-D Zkusil bych napsat na ten repas a pokud by to nestihli do konce týdne, tak v ostravě mají novou z JB-tuning (jak tu někdo psal) za 2200,- je to lepší než jet do Opavy pro ,,novou´´ bez záruky za 1800,- :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dibla Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 http://www.hifiland.net/katalog/oprava-ridici-jednotky---starteru-pro-xenon,-5dv-hella,-pouzito-ve-vozidlech-skoda,...~zREP_5DV008290.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FalconCZ Vloženo 30. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2017 V 19. 6. 2017 na 6:14, Dibla napsal: http://www.hifiland.net/katalog/oprava-ridici-jednotky---starteru-pro-xenon,-5dv-hella,-pouzito-ve-vozidlech-skoda,...~zREP_5DV008290.html Na Ali mají úplně novou za stejný peníze: 1url.cz/mth91 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 ahoj, ahoj... sorry že jsem nedal vědět čím to bylo... opravdu řídící jednotka xenonu, ta už je nová a svítila uplně v pohodě do teďka... Jenže ejhle, přes týden i druhé světlo. Už jsem tak něják tušil čím to je tak jsem prohodil a chvíli svítili obě... pojistky nevyhazovalo jen světlo problikávalo ale svítilo... další den odešla výbojka (neoriginál za 200,-) koupil jsem tu stejnou a ta špatná pujde v pondělí na reklamaci :-D .... ovšem, včera zase přestalo svítit. dnes jsem přehodil ty řídící jednotky (mám už obě nové) a světlo pořád problikavá (svití, ale jako kdyby tam šel něják divně proud).... může to být tou výbojkou, nebo je špatně něco úplně jiného ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 ještě taková věc, nemůže to zlobit i těma obyčejnýma výbojkama ? Koukám na net a je jich tolik že se mi z toho motá palice.... ceny od 170kč až po 1500 za kus.... Poradíte někdo co máte vyzkoušené a opravdu funguje a dobře svítí (cena / kvalita)...... Nechci zase dávat za dvě výbojky 3000,- aby svitili o metr dále něž za 500 :-D na co bych se měl především koukat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Kamarád měl tento problém taky a nakonec to byla celá komfortní jednotka za 8ku ... od té doby konečně svítí vždy 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ljubik Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Tak jsem v háji,taky mně nesvítí světlo.Přej řídící xenonová jednotka na Superb1 nevím kde mam sehnat levnější .Jsem holka moc tomu nerozumím. Náhodou nemá někdo za rozumnou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero7 Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 V 27. 8. 2015 na 20:54, MrChodny napsal: Jo, je to balast. Ale není to trafo, co je přímo na výbojce. Jednotka na skoda-dily je tady 4E0 907 476. Zapalovací modul na výbojku pak tady 3U0 941 651. Cauko aký je rozdiel v tých dvoch? Obidve zapínaju xenon? Alebo ktoré z nich je starter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.