Petrfidelking Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 myslíte jako že časem prasnkou? nepoškodim tím něják lampu nebo patici apodobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Po čase můžeš ty světla vyhodit, protože se ti vypálí to zrcadlo ve světlech, takže ti nebudou svítit a budeš muset koupit obě světla nová. Určitě se to nevyplatí tam dávat ty silný žárovky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrfidelking Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ok dávat je tam nebudu chtěl jsem se na to jen pozeptat děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Takze pridam par poznatku....Philips blue vision odesly za 7 mesicu, potom osram nightbaker - super sviti ale za 4 mesice prdly.Ted celkem vaham do ceho jit, bo to stoji celkem dost a ho.no vydrz...Ale asi zkusim osram coolblue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Ahoj , já mám Nightbrakery , mám je tam 5 měsíců a zatim svítí parádně. Autem jezdím denně cca 80-120km - takze celkem jsou i zatizeny. ( mám je v H7ckach teda ) Válej se mi doma 1ny H4ky jesli o ne ma nekdo zajem ?? Editováno: 13. Květen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIchalides Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Zdravím, po prečítaní tohto topicu by som sa rozhodoval medzi Philips BlueVision H4 a Osram Silverstar H4. Ak by ste mali tieto 2 ziarovky porovnat, ake by boli ich vyhody a nevyhody? Neviem sa rozhodnut. Mam obycajne ziarovky, ak budu lepsie svietit ako obycajne, ide mi o vydrz, svietivost a farbu. Silverstar svietia zlto alebo bielo? Dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Přemýšlím teď, co dát za žárovky. Momentálně mám Osram Coolblue, ale oproti Nightbreakerům je to čajíček. Nightbreakry ale nic nevydrží, to už jsem vzdal, měl jsem i BOSCH xenonblue... je to prostě trochu do modra a za deště to není to pravé ořechové. HID svítí pěkně, ale oslňujete - nejsem prase a na dovču jedu přes Rakousko, takže to riskovat nebudu. Tudíž mi moc variant nezbývá... Jinak za poslední rok, co nedobrovolně testuju žárovky, jsem dospěl k názoru, že nechci "bílé" světlo, ale chci ho hodně.... Tak a teď něco poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Quicksilver: však jsem ti vyfotil ty Starline +30% viděl jsi je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Viděl jsem je, uvažuji o nich... Nemá to světlo do modra??? To už bych nechtěl. A prodávaj to v autokelly? Díky za fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Kup jednu v Auto Kelly za 75,- Kč na zkoušku a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak jsem byl v Kelly a mají je tam, Starline + 30%. Prodavač mi rovnou upozornil, že žárovka nemá UV filtr. A že prý mi na to upozorňuje, protože prý pak chodí zákazníci, že jim zežloutly lampy. Tak jsem slušně poděkoval, koupil autolékárničku a odešel jsem. Takže tam mám zatím ty coolblue a zatím na to prdím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Aha tak to je zajímavá informace, která mě vrací na začátek, no tak asi opět zvážím ty xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 A co Philips NightGuide, co som sem daval aj s foto porovnanim s origo ziarovkou? Maju aj predlzenu zivotnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak nad xenony zatím není, to je jasná věc, spíš se mi nechce do auta investovat tolik peněz jen za světla. Kdyby to alespoň byly Bixenony. Zatím na to kašlu, jedinné žárovky, které mě nadchnuly, byly Nightbreakery - až na tu životnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) Tak jsem včera koupil a osadil Osram Nightbreakery. Je to sice žluté světlo, ale nechci si zničit lampy s žárovkami bez UV filtru, protože jsou nové a jak budu dávat xeny (jako že to už je jisté otázkou je kdy) tak je chci prodat. Editováno: 5. Červen 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 osram SS svieti na zlte alebo biele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Silverstar mají hlavně lepší svítivost - větší světelný tok. Bíle svítí žárovky, které mají zabarvené sklo do modra. Ale myslím si, že SS jsou asi nejlepší volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Silverstar má žluté světlo, ale je bělejší než má klasická žárovka. Silverstar má hlavně jak už napsal quicksilver větší světelný tok, tzn. svítí silnějším světlem na větší vzdálenost a má celkem i dlouhou životnost. Sám je mám a až odejdou, tak půjdu zase do nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ja by som chcel nieco biele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 SS nie je až tak žltá, ako origo. A svieti oveľa lepšie, ako povedzme biela CoolBlue !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ak ze z osram SS je najlepsie,a BC je sice biele ale nesvieti az tak dobre,a NB malo vydrzi,ale svieti na biele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Pokud chceš bílé světlo, tak Philips Blue vision, Osram coolblue, Bosch Xenon blue, tuším, že něco dělá i Tungsram. Světlo z nich není špatné, ale životnost žárovek je mizerná. NB svítí trochu bíle, má také modré sklo, ale ne celé. NB je super žárovka, moc se mi líbilo, jak svítí, akorát jak již někdo psal, když přepneš z tlumených na dálkové, tak je člověk slepý a zdá se mi, že svítí do dálky, ale špatně osvětlujou prostor těsně před autem - při zapnutých dálkových. Každopádně NB je špatná investice. Většině tu vydržela 2-3 měsíce, včetně mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) Pokud chceš bílé světlo, tak Philips Blue vision, Osram coolblue, Bosch Xenon blue, tuším, že něco dělá i Tungsram. Světlo z nich není špatné, ale životnost žárovek je mizerná. NB svítí trochu bíle, má také modré sklo, ale ne celé. NB je super žárovka, moc se mi líbilo, jak svítí, akorát jak již někdo psal, když přepneš z tlumených na dálkové, tak je člověk slepý a zdá se mi, že svítí do dálky, ale špatně osvětlujou prostor těsně před autem - při zapnutých dálkových. Každopádně NB je špatná investice. Většině tu vydržela 2-3 měsíce, včetně mě. velmi pekne za odpoved .ked uz nebudem chcet biele tak urcite si kupim SS,mam led parkovacky biele tak preto velmi chcem biele do predu,len z toho Philips Blue vision, Osram coolblue, Bosch Xenon blue ktora je najblisie k xenony ako farba svetlo ? Editováno: 8. Červen 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 je asi jedno které zvolíš, myslím, že mají srovnatelné parametry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak ze zkušenosti mohu říci, že Osram Silvestar i CoolBlue (leží mi v garáži v šuplíku) mají do xenonu i do bílého světla hodně daleko. Je to prachobyčejné žluté světlo, které svítí o něco více. Teď mám NB ty opravdu mají lehký nádech bílého světla, ale žlutá jednoznačně převažuje. Měl jsem i žárovky z netu, které měli barvu xenonu, ale v noci a za mokra byli k ničemu. Jediné žárovky, které mě NADCHLY bílým světlem jsou Starline +30% z AutoKelly, ale údajně nemají UV filtr, takže jsou bohužel nepoužitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.