pet59k Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Chlapy, zkuste Philips VisionPlus 50%. Na předchozím autě vydržely rok a půl (to jsem ho prodal, možná, že ještě svítí). Na Octě je mám půl roku zatím taky bez defektu. Rozdíl je proti obyč opravdu znatelný. Jelikož má žárovka špičku do modra, tak svítí bíle, ale zase ne moc, aspoň je něco vidět za mokra. Najedu 20 tis. za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micho123 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 moje řeč, dřív se mi v zataženejch nocích jezdilo blbě, zdálo se mi, že nevidim dostatečně daleko - od tý doby co jsem přezbrojil na phil. vision plus 50% všechno v pohodě - na netu se dá sehnat sada i do 400 m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak ze zkušenosti mohu říci, že Osram Silvestar i CoolBlue (leží mi v garáži v šuplíku) mají do xenonu i do bílého světla hodně daleko. Je to prachobyčejné žluté světlo, které svítí o něco více. Teď mám NB ty opravdu mají lehký nádech bílého světla, ale žlutá jednoznačně převažuje.Měl jsem i žárovky z netu, které měli barvu xenonu, ale v noci a za mokra byli k ničemu. Jediné žárovky, které mě NADCHLY bílým světlem jsou Starline +30% z AutoKelly, ale údajně nemají UV filtr, takže jsou bohužel nepoužitelné. kolko km si uz urobil na tie osram NB?som zvedavy kolko to vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) dnes som si kupil aj ja osram NB,no uvidim kolko mi to vydrzi,asi vela ked ze kazdy den urobim len 15km . PS:poznate OSRAM Cool Blue Hyper 5000k?-Osram Cool Blue Hyper White 62193CBH Editováno: 28. Červen 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ze vela... Ved sa dlho skerit nebudes. ja som mal uz na jesen nahodene DRL ledky takze cez den som nesvietil aj ked to este nebolo podla zakona OK ,ale to neni teraz dolezite a teda mi 1 ONB drbla za 2 mesiace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanok Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Neviete kde by som v Bratislave zohnal tie Philipsy VisonPlus? Ani CobraTuning ich nemá v ponuke. Pobehal som toho už dosť a nič som nezohnal, všade majú iba Elty, Osramy a nonamy. Díky. Pokial mas H4 maju ich v Kvalt autodiely, Jasikova za Obchodnym domom Ruzinov (a kopu inych, Night Guide, X-treme Power, Osram Nightbraker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 tak jsem si objednal Philips VisionPlus a jsem teda na ne zvedavej, pak dam vedet. na netu jsem je sehnal za 400 i s postovnym, parada! predim jsem mel OSRAM NightBreaker a je to pekny srac! po pul roce mi praska! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZE Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) Tak jsem byl v Kelly a mají je tam, Starline + 30%. Prodavač mi rovnou upozornil, že žárovka nemá UV filtr. A že prý mi na to upozorňuje, protože prý pak chodí zákazníci, že jim zežloutly lampy. Tak jsem slušně poděkoval, koupil autolékárničku a odešel jsem. Takže tam mám zatím ty coolblue a zatím na to prdím...... Dneska jsem v AutoKelly konzultoval otázku toho UV filtru a řekli, že nemusím mít žádné obavy, že žárovka bez UV filtru nemůže nikterak světlomet poškodit. Dokonce oba dva prodavači je používají skoro tři roky ve svých vlastních autech a všechno je v pořádku. A za tři roky co se prodávají si nikdo nestěžoval. Tak si obrázek udělejte sami. Faktem ale je, že těch žárovek bez UV filtru se prodává mraky a nejsem si jistý, že by je vůbec povolili, kdyby poškozovaly světlomety Editováno: 27. Červenec 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hupy Frud Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Mám odzkoušeny Philips vision plus, jsou celkem good, ale při porovnání ceny, kvality a výkonu se standardní žárovkou za poloviční cenu rozhodně neočekávejte dvojnásobné zlepšení paerametrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Krásný pěkný den vážení přátelé :-) Přelouskal sem 22 stránek diskuze a nenašel sem tu nic o Autožárovky Philips ECO Vision H4/H7 a ani nic o žárovkách typu "longlife" (jedno jaká firma) ... o těch ECO sem se dočetl, že mají taky delší životnost a za tu dobu sou schopné ušetřit i několik litrů paliva ... máte s tím někdo nějakou zkušenost ... třeba co se týče barvy světla u těch ECO Vision ... rád bych něco do bíla ... Nejlíp mi tu zatím ty NightGuidy od Philipsu ... Předem díky za jakoukoliv odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 No tie NightGuide maju na sebe nalepku oznamujucu, ze maju predlzenu zivotnost (tusim 2x dlhsia je pisana). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Yep, to je ... a podle toho co sem se tady dočetl, tak je to i pravda ... (v porovnání s Osramem) ... pořád je to pro mě vítěz BTW: Chcete Teslu za 15,- Kč a nebo OSRAM za 100,-Kč ??? ... Tak mi dejte Teslu, já už si jí OSRAM sám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Tak a je vymalováno ... nakonec mám Philips +50% ... NightGuide prý nesvítí tak moc bíle, což byla jedna z mých podmínek ... ty Vision plus opravdu svítí, no nechci říct že bíle, ale určitě je to o dost bělejší ... ještě sem k tomu koupil takový kravinec na baterku, který zachytává vyšší napětí, tak doufám, že teď se o žárovky minimálně rok nebudu muset starat ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Zdar, čo myslíš tým kravincom? Mužeš prosím ta napísať názov, a kde to môžem zohnať? Už dlhšiu dobu totiž zháňam niečo čo by zachytávalo špičky /hl. pri startovaní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Urcite mysli varistor. Ten ale, ak chces chranit ziarovky, treba pripojit priamo na paticu chranenej ziarovky. Inak sa mina ucinkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Nejsem elektrikář, ale bavil jsem se o tom s chlápkem v servisu a ten mi říkal, že to stačí dát na baterku ... Co jsem pročítal na netu, tak to všichni taky cpou na baterky ... i na návodu to je napsaný a nakreslený .... Kupoval sem to v pražském (chodovském) Auto Technik Unger .... cenu nevim ... ale nic tragickýho ... (pakliže to bude fungovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Z elektrikarskeho hladiska dat to len na baterku je blbost. Ochrana pred prepatim (impulznym) sa dava vzdy co najblizsie k chranenemu zariadeniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Urcite mysli varistor.Ten ale, ak chces chranit ziarovky, treba pripojit priamo na paticu chranenej ziarovky. Inak sa mina ucinkom. A nevíš nahodou, či to ochráni i LED žarovky (parkovačky) , keď sú zap. pri start? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Z elektrikarskeho hladiska dat to len na baterku je blbost. Ochrana pred prepatim (impulznym) sa dava vzdy co najblizsie k chranenemu zariadeniu. OK, beru na vědomí ... takže bych musel koupit dva, a dát to přímo k patici a nebo ještě existuje nějaké jiné místo, blíž k žárovkám aby mi vystačila jen jedna ta krabička .... P.S. omlouvám se, že mluvím jak dement .... elektrika jde opravdu mimo mě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 A nevíš nahodou, či to ochráni i LED žarovky (parkovačky) , keď sú zap. pri start? Na tie sa dava zenerova dioda a odpor, staci na zrazenie napatovych spiciek. LEDky maju maly odber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Na tie sa dava zenerova dioda a odpor, staci na zrazenie napatovych spiciek. LEDky maju maly odber. a nevies nahodou konkret. hodnotu toho odporu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Tak chlapi, objednal jsem si Philips Blue Vision a teď mi došly tak je dneska montnu a večer testnu a přes víkend vám tu dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 tak co jak se Ti zdají?Jak to svítí?Také se asi na ně chystám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Jakou barvu světla mají Philips H4 NightGuide?Které jsou lepší NightGuide nebo Blue Vision? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.