dick Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Po všech různejch pokusech jsem se vrátil k tomu s čím jsem před lety začal, a to Osram Silverstar. Něco je předražené, něco svítí dobře jen v dálkách, něco nevrdrží, prostě Osram Silverstar je pro mě zlatý střed. Nezkoušel jsem jenom Bosche, kdoví jestli si to někde nenechají dělat do svého balení a potom Tungsram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Je zajímavé, jak se postupně vracíme k tomu, s čím jsme začali. U mě to jsou také Osram Silverstar. A to jsem toho vyzkoušel... Co mi utkvělo v paměti jsou hlavně Philips Blue Vision - za mokra nebylo vidět naprosto nic, to kdybych měl z okna slepeckou hůl, tak by měla větší dosah. A pak Tungsram Megalight ultra +90 % - svítily krásně bíle, silně, ale nevydržely vůbec nic. A to jsem přes den svítil denním svícením, i tak byly za chvilku v háji. Když jsem se rozhodoval co dál, byla volba buď Tungsram ale jen + 50 %, nebo Osram Silverstar a vyhrál to Osram, mám ho za dobrou cenu. A je to zas paráda jako kdysi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Já to zatím řešim tak, že na léto mam Philipse a na podzim/zima O NB+, ale neni to to pravý ořechový. Pánové nezkoušel ste někdo Philipse xtreme vision ? Klasika machrujou, že to má mít 2x větší intenzitu a delší dosvit, ale chtěj za ně pálku...a taky sem přemejšlel o tomhle Eufab Future Light Gold ADC13194 http://www.auto-doplnky.com/zarovky-eufab-h4-future-light-gold-adc13194.html zkoušel to už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Ja to mam presne obracene, protoze za deste jsou ty Osramky nic moc. Takze na zimu Philips NG a na leto O NB+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 (editace) Jen pro zajímavost jihlavský závod AL, který vyrábí světlomety pro renomované výrobce automobilů. Je dodává kompletní i s přednastavením. Montují se tam i obyč žárovky Osram Silverstar+50% a do směrovek Diadémy. Editováno: 24. Květen 2012, autor: Wojnar Font. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANDi Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Posledny prispevok 2012... Nejake novinky na trhu? Poslednou dobou si vsimam, ze v noci za dazda hovno vidim (aj ked to bude aj kvalitou VDZ ktore casto krat chyba). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Mno se změnou povozu sem musel kupovat i nový žárovky a teď mam celorok NB Unlimited. U OII FL se při změně žárovky musí vymontovat celá parabola a je to práce za trest. Nicméně svítěj suprově a dovolim si říct že i lépe než NB+. Bohužel ta životnost nic moc, ale asi je to taky tim, že teď mam H7 místo H4 a ty prostě odcházej častěji :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zedd Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Odešly mi Philips H4 X-treme Power. Jezdil jsem na ně 6 let a maximální spokojenost. Standart výdrže byl 400 hodin. Zaznamenával jsem si to podle palubního počítače a tuhle hodnotu psal i výrobce. Při mém provozu to vychází zhruba na 12-18 měsíců než odejde. Za cenu 600,- sada je to dobrá investice, protože obyčejné H4 opravdu nesvítí. Nicméně je už přestali vyrábět. Zjistil jsem ale, že Philips dělá X-treme Vision. Když se na ně tak koukám je to nástupce oněch X-treme Power. Osram brát nechci, protože napříč diskusemi se všichni shodnou, že životnost oproti Philipsu je o 50% nižšší. Takže momentálně nakoupím ty X-treme Vision a uvidí se. Doufám, že kvalita zůstává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jolik84 Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 Takže prikladám svoje skúsenosti aj ja. Doteraz som používal Osram NB plus, vydržali mi 2 roky aj 10 mesiacov, najazdených 40.000 km, pri mojich trasách to je cca. 500-700 hodín svietenia, čo je omnoho viac ako udáva výrobca a aké majú skúsenosti ostatní. Svietivosť je určite lepšia ako lacné žlté žiarovky, aj svetlo je belšie, čiže spokojnosť. Momentálne lamentujem aké kúpiť , tak si rád prečítam nejaké nové skúsenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Ja mám na autě uz šestý rok phillips eco vision H4,muzu říct,ze porad svítí výborně,hodin netuším kolo mají,ročně najedu tak 15000km a svitim pořád,nemám denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šipan Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Jezdím rok s Philips White Vision H4 a za mě to jsou jedinné,které jsou na trhu a svítí na potkávačky opravdu bíle(4300K) Jako xenon to samože není,ale za mě hodně dobrý.Samože homologované(jinné nekupuju) https://www.google.cz/search?client=opera&q=whitevision+h4&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=whitevision+h4&tbm=shop Dálkové už tak bílé nejsou,ale to mám vyřešené přídavnými dálkovými za Elri maskou(viz foto)a v nich jsou Osram night breaker unlimited H3(3900K).Ty mají baňku lehce do modra,takže svítí celkem slušně,i když ne až tak do běla.V kombinaci s Visionama . Teď jsem zkusil koupit tyto- http://www.autofam.cz/product.php?id=42846 Na papíru to vypadá na hodně muziky,ale pouze na dálkové.Tlumené jsou bída.Vrátil jsem zpátky Whitky a namontil je otci do auta,protože používal obyč.a to zase tyto jsou lepší.Hlavně teda ty dálková. Jinak jsou homologované(E1) Dříve jsem měl - Blue Vision, - Extreme Power +100%(teď +130%) - taky hodně dobrý(manželka je teď jezdí v Corse a drží),ale do bíla nesvítí(3700K) Tady něco jako porovnání intenzity světla vydávané žárovkou,dle Russia testu- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 tak uplynuli další dva roky a asi se nic nezlepšilo. Autožárovky Philips H4 X-treme Vision 12342XV+S2 12V 60/55W do tech asi pujdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Nechal sem se ukecat reklamou a koupil Osram Night Breaker laser. Stojej ještě o 200 kč víc, což už mi přijde fakt ujetý a bohužel musim říct, že svítěj 1:1 jako Unlimited. Doufám, že aspoň vydržej déle... takže zatim nedoporučuju :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romel Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 V 27. 7. 2006 na 19:10, krysarr napsal: Bando, zitra razim na cesty a prevazne asi pojedu v noci, kvuli tem vedrum, a tak premyslim, ze upgradnu predni zarovky. Mam tam 55/100W od Elty, ktery sou zuppa, ale na delsi cestu premyslim o prehozeni. Mate nekdo zkusenosti s temahle? Philips BlueVision - sviti pry o 30% vic a 20m dal, do modra - asi 850,- Philips VisionPlus - neco podobnyho, akorat asi ne tak modry a levnejsi - cca 600,- Philips NightGuide - ma tri odstiny bilyho svetla, jedno do vetsi dalky, jedno osvetluje znacky a jedno postavy a tak, nevim, co na tom muze byt pravdy, stoji 900,- Philips GT150 - pry tuningove, svetlo do modra, ma to nakej efekt asi, a ze sviti taky asi o 20m dal, cena tusim asi 750,- Co byste zvolili, zkusenosti vitany... dik moc Zdravim chlapi, vrátim se uplně na začátek kdy se tu řešily járovky řady Philips BlueVision a na základě počtení jsem je dnes objednal na zkoušku. Měli je na netu myslim si za docela příznivou akční cenu 162kč/ks. Jezdím denně ale ne zas takové dálky tak si myslim, že mi postačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.