Artigas Vloženo 20. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Mike, to koleno mě samozřejmě mrzí, jak se to stalo nevím, začalo mě bolet až doma, ale k tomu, abych na každý kopeček hledal první lanovku a pak pěší cestu mám doufám ještě hodně a hodně daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Já jen, že jsi mohl ulehčit cestu, a šetřit svoje zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Tak pánové, Hindátor mi poslal upravený návrh, už jsem telefonoval se sestřenicí, co nám dělala trička, poslal jí návrh, zítra probereme další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Tygříku, takže bude co? nálepky, trička nebo třeba něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 23. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Tygříku, znáš mě, jsem pro každou špatnost. Pošli mi to v plné velikosti. Vytisknu si to na A4 a nalepím z obou stran za okno. Uvidíme, jestli mě bude vesnice pomlouvat víc, či míň Na tričko je nyní jaksi zima, ale dovedu si představit flanelku a tričko na ní. Co z toho udělat vlajku? Vytisknout na libovolnou látku a každý ať si to doma dodělá dle svých představ. Jen bych rád upozornil na můj poslední pokus. Vlajka kde podklad bylo prostěradlo, uchycená ve tvaru „L“ a připevněná na hagus se vlivem větru roztrhala už při 80km/hod. Možná to chtělo uchytit jen na jedné straně, jako to měl Heki, možná by pomohla lepší kvalita látky. Sestřenice se osvědčila. Koukej jí nadbíhat, lichotit apod. bude ještě potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 23. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Před chvilkou jsem si prohlížel příspěvek č.38. od Walkera na vláknu „Fotky Yetíků z ulic“ Když jsem to viděl, málem se mi zastavilo srdce. Je to sice už šest let, ale stále mám před očima totálně očesanou karoserii své roční octávie, jenž ležela na policejním parkovišti v Berouně a já při identifikaci, se slzami v očích a hrozným vztekem řekl: Ano, to bylo moje auto. Nikomu to nepřeji. Auto nebylo pojištěné proti krádeži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Budou nálepky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 (editace) A pro všechny nebo pro zdravé jádro? A kdy budou? Editováno: 23. Listopad 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Domlouval jsem se předběžně na 20 kouscích, výška 18 - 19cm, aby se nálepka vešla na prolis na dveřích kufru, kde je umístěn i škodovácký znak. Cenu zatím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 26. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Budeš dělat nějaký soupis zájemců? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Je potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Tak tři jsou jasný a zbytek ať se nahlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 (editace) 7 je jich jasných. Bude nás, bohužel 5, pan V. nemůže. Editováno: 27. Listopad 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 27. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Když nás bude tak málo, mohu ( jako obyčejně ) dělat ostudu za dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 (editace) Já nemůžu, ale nechte mi samolepku. Artigasi dělej ostudu za mě, máš to povoleno. Editováno: 27. Listopad 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 (editace) Info o srazu je na Artigasově vlákně. Editováno: 28. Listopad 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 28. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Kdo jsou větší drbny – ženský nebo chlapy? Zde je jeden člověk, který důvěrnou informaci dokázal utajit sotva deset minut. Ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 (editace) Jakou? Editováno: 28. Listopad 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 1. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Tak, u zubaře jsem zatím raději nebyl, situaci řeším uklidňujícím pobytem v útrobách Tuláka. A proč tam nejdu! To je jednoduché. Hrozí mi oprava můstku a kdybych měl na srazu v puse díru, Tygřík by si pak po celou dobu srazu ze mě dělal srandu, že prskám tááááááákhle daleko. Jako kdybych ho neznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Já jsem zubaře taky zrušil. Kolegové na mě kašlou, tak mám chřipku. Dnes to trhání zubu asi obrečím. Artigasi, tak si můžeme dát polévku beze strachu, že nám vyteče z pusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Jak malí děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 malé - děti jsou rodu středního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Můj ty bože, zabijte ho, už je degenerovanej povoláním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Tygra nezabíjet, je totiž celosvětově chráněný - je to správně učiteli ??? Jinak dnes jsem velmi čerstvě po odstranění ZK, rozuměj zubního kamene a to podle slov ženy mého zubaře velmi důůůůkladném a tak si dávám secsafra pozor aby mi hrušková, kterou používám jako desinfekci netekla mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 1. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Když nás bude tak málo, mohu ( jako obyčejně ) dělat ostudu za dva? Když jsem psal tento příspěvek, nenapadlo mě, jak moc může být pravdivý. Dnes po obědě na mě něco vlezlo, ale ženská to nebyla. Noční se už zrušit nedala a tak do práce s teplotou skoro 38°C, nyní už mám 39, do rána to nějak doklepu, stejně nemám na výběr. Doma nasadím jablečnou+-hruškovou + švestkovou léčbu a budu doufat, že do soboty budu v pořádku a že vystřízlivím. Ještě je varianta, že mě mírně veselého přiveze na sraz manželka. Ještě Tuláka neřídila. Jééé, to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.