Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Viděl někdo reklamu na T-Mobile s tou kunou?

To musel vidět každý. Vykuněnýho Yetiho ještě ne.

Skoro všechny ty nové reklamy na T-mobile se povedly...

Tak pánové, jsem na spotřebě jako Mike. Včera do Přerova na kontrolu s kolenem 37km svižnou jízdou za 5,6 l/100km. Zpátky po 6h čekání (a to jsem přišel jako druhý v pořadí) :wacko: 38km za 6,3.

• 2 měsíce později...

zdravim vsetkych

dufam, ze nebudem uplne mimo misu, ale chem Vas pozdravit ako novy clen. Zajtra si idem pre mojho noveho Yetiho. Dufam, ze s nim budem spokojny.

Tak pánové, jsem na spotřebě jako Mike. Včera do Přerova na kontrolu s kolenem 37km svižnou jízdou za 5,6 l/100km. Zpátky po 6h čekání (a to jsem přišel jako druhý v pořadí) :wacko: 38km za 6,3.

Škoda že jsem nevyfotil "mých" včerejších 5,6.....

Kubo, těch 5,6 je už pasé, mám daleko nižší, viz můj profil.

Vítám nového člena.

Gratuluji archu a přeji naprostou spokojenost a tisíce šťastných kilometrů.

zdravim vsetkych

dufam, ze nebudem uplne mimo misu, ale chem Vas pozdravit ako novy clen. Zajtra si idem pre mojho noveho Yetiho. Dufam, ze s nim budem spokojny.

Trošku se rozepiš. Na to že kupuješ takovou "bůdu" jsi nějaký upjatý a skoupý na slovo.

diki za uvitanie

tak moj novy mazel je v akcnej vybave Smile, 81kW 4x2, hneda mato metaliza. Dokupoval som k nemu tazne a stresny nosic. Uz mam aj za sebou prvych 500 km a musim povedat, ze sa mi to hodne libilo. Lehounce ma znervoznuje aerodynamicky piskot okolo zrkadiel - ale inak super. Moc som ho zatial nevytacal, predsa len ho chcem trosku kludnejsie zabehnut.

• 1 měsíc později...

Mohl by se udělat nějaký sraz nebo slezina, už se dlouho nic nepodniklo :kol-47: Co říkáte všichni?

Ano, ale nevím kdy... :kol-140: O víkendu jsem absolvoval klubový patlák. Shodou okolností tam měl Yetík 103 kW kamaráda v cappuccino barvě. Takže byla vzájemná čumenda.

Jééééé kluci si je prohlíželi :_icon_smich2: .

Navrhněte něco, Artigas asi spí a Heki se ztratil a Gogin flámuje na chatě. To chce akci vymyslet :kol-47: Tygřík se věnuje slečně z harému :kol-28:

• 1 měsíc později...

Pořád se mi honí hlavou myšlenka na Yeti vánoční besídku.

To jsi napsal na špatnou nástěnku :_icon_smich2: :_icon_smich2: :_icon_smich2:

Nenapsal. Úplné kraviny se píší sem. :p

• Autor

Zase taková kravina to není, ale není už trošku pozdě na vánoční besídku. Než to dáš dohromady, bude leden, tak bych to nazval novoroční besídkou.Když kravina, tak pořádná.

Ono to stejně dopadne jinak, jak sem brzy napíše Heki. Heki má starosti, ale je náš! :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.