Listyus Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 Mám výbavu elegance a chci vědět co všechno obsahuje?.A zajímají mě kontrolky na palubovce. Konkrétně právěu otevřených dveřích když je nastarnováno tak kontrolky nesvítí. Má to tak být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 (editace) No to se mrkni do manuálu :-) mám dojem, že Elegance má snad všechno co může mít...4x el.okna, ABS, ESP, klimatizace, PC, je toho hodně... Jestli máš zavřený dveře tak by to mělo být v pořádku. Já si tý kontrolky ani nikdy snad nevšiml, to, že máš dveře zavřený nebo otevřený poznáš i bez kontrolky Editováno: 6. Listopad 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 S výbavou může také pomoci toto http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Listyus Vloženo 7. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Tak to vypada že výbavu legance nemám. Vypadáto na Clasic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Listyus Vloženo 7. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Můžete někdo zjistit co bylo ve výbavě Classic a Ambiente?? Nejsemsi totiž jistý a nechci zakládat nové téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 (editace) Si na internetu najdi katalog podle modelového roku. Nebo by to mělo snad jít i podle VIN http://igorweb.org/vindec/Default.aspx Editováno: 7. Listopad 2011, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.