Dodo-Kolín Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Autor.serv. to také poslal do MB, ale odpověď technika byla taková nejednoznačná. Moc se to nezvětšuje ale vidět to je. Zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 30. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Dnes me volali ze skodovky-reklamace uznana. Zitra si jedu domluvit termin na opravu.Bude tam novej lak. Jen to snad krasne udelaji.At to je jako original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 (editace) Dodo osobně bych sháněl znaleckej posudek, stojí cca 3000,- a leckde ti řeknou i dopředu ano napíšu tam to a to chcete ho? Pokud budeš mít v ruce znaleckej posudek určitě ti to ještě rádi opraví........ Nebo dáš posudkářovi 500,-Kč za konzultaci a když bude v tvůj prospěch necháš udělat posudek za 3000,-Kč........ Editováno: 1. Prosinec 2011, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Dík za nápad-pouvažuju o tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 To Dodo: Určitě bych se nenechal odbít, cituji MB...Shodli jsme se proto jednoznačně na názoru, že v tomto případě jde o poškození laku mechanickou cestou...zásadně bych nesouhlasil...k čemu pak je ta záruka na neprorezivění?!?!...tohle jde zcela jasně od spodu ven...lak ještě není odlouplý...tohle ti neudělá ani ptačí Ho.no ani smůla ze stromu apod...takovejch chemickej poškození už jsem viděl dost... takže bych ušetřil za posudek a opřel se do nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Tak dnes sem privezl auto ze servisu a musim rict ze to je snad lepsi jako original...Nikde nic nejde poznat i odstin je krasny proste vsechno Pod zadnima dverama sem mel trochu odritej lak od tesnicich gum(tvrde) vsechno nalakovano k nepoznani A vymena vsech tesnicich gum za nove opravdu spokojenost. Delal to autorizovanej servis Škoda Agrotec Břeclav. Jak bude cas tak to vyfotim a dam sem jeste foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 konros, a kolik kostovala ta vymena tesnicich gum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 To netusim. Bylo to vse v ramci reklamace. Vubec nic sem neplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Ahoj Mam otazku,mam octavia combi II r.v.2006 a zacla mi docela reznout na obou stranach zadnich lemu,trochu i prahy a ridicovo dvere.Vim,ze Skoda dava 10let na karoserii,je mozne to reklamovat ikdyz nejsem prvni majitel a serviska je plnena do nejakych cca 150 000 km?? ted mam 190 000 km. Dik Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Musíš mít kompletní servisku. Jinak to je bez šance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Aha,sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Takze,i kdyby jsem chodil pravidelne na servis,bylo by tohle na zaruku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 tak tohle je velkej mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Ja vom,a taky me to pekne stve :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 To si delas srandu ? Jak dlouho je auto v provozu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 r.v.2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Muj rocnik , to uz bazne vidim na zaruku , neni mozny zeby to tak bralo , to nekde soudruzi neco skazili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Prave nevim,jestli to je na zaruku nebo ne,aby vychcany soudruzi nerekli,ze jsem do udelal ja nejakou mechanickou vadou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Urcite bych to skusil , je to sok todle to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Uvidim,jsem z toho docela hotovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Klííííd chlapy. Už se to tu řešilo. Je to 100% na reklamaci: http://forum.skodahome.cz/topic/66712-reznuti-karoserie/page__st__300 Příště více hledejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Wilson nefotil jsi ty prahy na moji OII. Mam uplne stejny problem. A u prahu ridice 15 cm rezavy pasek na hrane. Byl jsem v atorizovanem servisu. Skorem me vynesli v zubech ven.A to jsem jim ani nestihl rici ze serviska uz neni vyplnovana caa rok. Bylo mi receno ze je to okopane, obouchane jinym predmetem atd... a ta hrana je od cisteni bot. A jeste ma podezreni na gumy na dverich, ze mi odiraji barvu, bo okolo pod dverma na kastle je tenky prouzek bile zakladovky a to prosim skoro na celem obvodu. Jinak na kufru se mi udelala tecka zespodu na laku. Jima me hruza jak to bude pokracovat. Zacinam setrit na opravu laku z vlastniho. Sem 2 majitel. rok 2007. Mam jeste stare Fiat Punto. po 17 letech ani mistecko rezave. Tak mi nekdo reknete co je to za kvalitu na tech oktavkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Tak ten prouzek mam pod dverma na kastli mam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Wilson: Auto máš od novoty? nebo už ho před tebou někdo měl? jestli to třeba není po bouračce opravované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Takto to vydře jenom těsnění dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.