Přejít na obsah

GinBook

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli GinBook

  • Narozeniny 18.1.1976

Kontaktní metody

  • Web URL
    www.wazer.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení GinBook

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Pro některé pisatele připomenu, že co je v betaWaze se nevynáší ven, Nikdy. Kvůli takovým už museli změnit systém betatestování a přístup mají jen někteří (ověření uživatelé) na určité věci. Ohledně Waze v AA, se opravdu zatím netestuje, jen se vyplňoval formulář pro případné zájemce na testování. Dokončují se jiné potřebné projekty.
  2. OK, pokud jde o asi 5% událostí, tak to si opravdu GM z Waze bere. To rozporovat nebudu. Nikdy jsme nepřišli dle jakého klíče si to vybírá. Ovšem kolony ani uzavírky ani mapové podklady si GM z Waze nebere.
  3. Waze zatím prakticky nefunguje na Androidauto ani CARplay a na mirrolink zapomeňte. U jednoho se testuje jen v úzkém kolektivu na jednom tipu rádia a u androidauto se plánuje testování...plánuje, to je zatím ani netestuje. A jak někdo psal o tom, že z Waze si bere Google data do Gogole maps, tak to není pravda. Nic si z toho nebere. Jsou to dvě různé aplikace. Co vím, tak si bere Waze nějaké data z Google maps, to je vše.
  4. Na spotřebu kouknout na http://www.spritmonitor.de/en/overview/45-Skoda/399-Octavia.html?fueltype=1&fuelsort=1&power_s=105&power_e=105&powerunit=2 . Vlevo je tabulka kde si navolíš co potřebuješ. Já osobně jsem v průměru http://www.spritmonitor.de/en/detail/451105.html
  5. A možnost úprav na Maxi-Dotu před face?
  6. Objednal jsem si Continental TS850 195/65 R15 T ,u těch jsem snad chybu neudělal. Původní zimní Michelin Alpin A3 jsou pod úrovní 4mm a navíc z 2007, takže trochu staré. Můj dotaz je hlavně o písmenku "T". Musím mít tu nálepku o snížené rychlosti na 190km/h nebo to stačí mít nastavené v Maxidotu?. Jde samozřejmě o případnou pojistnou událost, mě samotnému je to jedno ,bo jezdim jak z honojem . Jak se na to dívá vyhláška čí pojištovna? Na maxidotu mám nastavené upozornění 160km/h na léto a na zimu 140km/h.
  7. Tak jsem si koupil nový zámek a sám vyměnil. Za hodinku hotovo.
  8. Wilson nefotil jsi ty prahy na moji OII. Mam uplne stejny problem. A u prahu ridice 15 cm rezavy pasek na hrane. Byl jsem v atorizovanem servisu. Skorem me vynesli v zubech ven.A to jsem jim ani nestihl rici ze serviska uz neni vyplnovana caa rok. Bylo mi receno ze je to okopane, obouchane jinym predmetem atd... a ta hrana je od cisteni bot. A jeste ma podezreni na gumy na dverich, ze mi odiraji barvu, bo okolo pod dverma na kastle je tenky prouzek bile zakladovky a to prosim skoro na celem obvodu. Jinak na kufru se mi udelala tecka zespodu na laku. Jima me hruza jak to bude pokracovat. Zacinam setrit na opravu laku z vlastniho. Sem 2 majitel. rok 2007. Mam jeste stare Fiat Punto. po 17 letech ani mistecko rezave. Tak mi nekdo reknete co je to za kvalitu na tech oktavkach.
  9. Take mi to uz 2x udělalo. A dokonce mi muj vlastni telefon volal přes handsfree (bluetooth)z vlastního čísla na vlastní číslo aniž bych cokoliv zmáčknul. Měl jsem vytřeštěné oči na palubní počítač snad 10 sekund.Potom se to ukončilo. Čím víc elektriky tím víc to dělá paseku.
  10. Ja mam svitivost na 50% (amerika).Spinač světel mám s tunelem a čidlem světla (dešták), takže se zapinají xeny dle tmy či rychlosti. Taky jsem zatim neměl problem se švestkami.
  11. Když už bych si to od Goose objednal, namontuje mi to někdo v okolí Brna? Ja nerad dělam něco v aute...
  12. Děkuji Martinovi za montáž alarmu, drobností plus nějaké to kodování. Dost pravděpodobně se ještě setkáme, ale počkáme si na teplejší počasí. Jet 240km do Prahy na zimu není uplně ono. GinBook
  13. GinBook

    (Auto)fólie

    http://www.novinky.cz/domaci/255553-mafianske-okenni-folie-na-autech-proveri-stk.html?ref=zpravy-dne Móóóć hezký.
  14. GinBook

    (Auto)fólie

    V Moravskoslezkým kraji si pořídila PČR měřák propustnosti světla na skla. Trvá jim to jen chvilku.
  15. Ano. Je to tak. Až je závada, tak se to objeví. Standartní a častá závada je "Doplň palivo"
×
×
  • Vytvořit nový...