Suitce Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Zdravím, rád bych měl auto na DO. Co toto http://aukro.cz/skoda-fabia-i-dalkove-ovladani-vystrelovaci-klic-i1920883491.html ? Máte s tím někdo zkušenost ? Jak s funkčností tak montáží ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Použij nahoře tlačítko hledat Zkušeností je tu dost bohužel dost negativních . Na Fabii máš nejjednodušší vyměnit jednotku komfortu a klíč.Nakodovat a vše funguje jako originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 6. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 To jsem se právě nedočetl. Pro me bude jednoduší připojit tohle zařízení než cokoliv schánět a měnit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 pokud máš origo centrál tak stačí vyměnit komfortku kus za kus.. a funguje na origo dálku.. a nemusíš tam připojovat tady ten pochybný modul s ještě pochybnějšíma klíčema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUDIS10 Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 PŘESNĚ TOTO DO JSEM KOUPIL NA AUKRU PŘED DVĚMA MĚSÍCI,NECHAL JSEM HO NAMONTOVAT V SERVISE ALE BOHUŽEL NEFUNKČNÍ TAKŽE DÁVEJ SI POZOR JSOU TO POLÁCI A TĚŽCE SE Z NICH TAHAJÍ PENÍZE NAZPĚT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 30. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 ,NECHAL JSEM HO NAMONTOVAT V SERVISE ALE BOHUŽEL NEFUNKČNÍ Díkes za příspěvěk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 mam je v autě tři-čtyři roky a až na vyměnu plastovyho obalu klíče vše OK...a montoval jsem sám :-).... reklamace a komunikace v době prodeje a řešení problemu se mi zdála nadstandartní.......jinak nečekej že se kvalita a vzhled se vyrovná originalu to kluci v Polsku nebo v číně ještě nedoladili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.