Suitce Vloženo 6. Listopad 2011 Vloženo 6. Listopad 2011 Zdravím, rád bych měl auto na DO. Co toto http://aukro.cz/skoda-fabia-i-dalkove-ovladani-vystrelovaci-klic-i1920883491.html ? Máte s tím někdo zkušenost ? Jak s funkčností tak montáží ? Citovat
Pepa007 Vloženo 6. Listopad 2011 Vloženo 6. Listopad 2011 Použij nahoře tlačítko hledat Zkušeností je tu dost bohužel dost negativních . Na Fabii máš nejjednodušší vyměnit jednotku komfortu a klíč.Nakodovat a vše funguje jako originál. Citovat
Suitce Vloženo 6. Listopad 2011 Autor Vloženo 6. Listopad 2011 To jsem se právě nedočetl. Pro me bude jednoduší připojit tohle zařízení než cokoliv schánět a měnit :-) Citovat
Royce Vloženo 12. Listopad 2011 Vloženo 12. Listopad 2011 pokud máš origo centrál tak stačí vyměnit komfortku kus za kus.. a funguje na origo dálku.. a nemusíš tam připojovat tady ten pochybný modul s ještě pochybnějšíma klíčema Citovat
DUDIS10 Vloženo 23. Listopad 2011 Vloženo 23. Listopad 2011 PŘESNĚ TOTO DO JSEM KOUPIL NA AUKRU PŘED DVĚMA MĚSÍCI,NECHAL JSEM HO NAMONTOVAT V SERVISE ALE BOHUŽEL NEFUNKČNÍ TAKŽE DÁVEJ SI POZOR JSOU TO POLÁCI A TĚŽCE SE Z NICH TAHAJÍ PENÍZE NAZPĚT Citovat
Suitce Vloženo 30. Listopad 2011 Autor Vloženo 30. Listopad 2011 ,NECHAL JSEM HO NAMONTOVAT V SERVISE ALE BOHUŽEL NEFUNKČNÍ Díkes za příspěvěk :-) Citovat
raca Vloženo 30. Listopad 2011 Vloženo 30. Listopad 2011 mam je v autě tři-čtyři roky a až na vyměnu plastovyho obalu klíče vše OK...a montoval jsem sám :-).... reklamace a komunikace v době prodeje a řešení problemu se mi zdála nadstandartní.......jinak nečekej že se kvalita a vzhled se vyrovná originalu to kluci v Polsku nebo v číně ještě nedoladili. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.