Palo Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Dík, zkusím. Btw ten Sonax se mi zdá být dobrý i v jiné autokosmetice.A potom přijde na řadu ten majzlík a kladivo. Ten Sonax asi nebude tak špatnej, když ho používají přední týmy rallye, F1, Trucků a kdo ví kdo ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Jak už bylo nahoře řečeno - nejlepší je techničák. Potom umít a naleštit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 ... neblázněte, vyprdněte se na Sonax a podobné....stačí vážně tech. benzin nebo naturál. Jsou maxilmálně spolehlivý a účinný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 ... neblázněte, vyprdněte se na Sonax a podobné....stačí vážně tech. benzin nebo naturál. Jsou maxilmálně spolehlivý a účinný. Souhlas, akorát na bílé barvě mi občas zůstane nažloutlý flek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Funguje snad i nafta, ale ten smrad. Jinak mám osobně vyzkoušené Tar remover od Wynn´s a Coyote. S Wynn´s uděláš při stejném množství spraye až 3x tolik a mnohem snadněji než s Coyote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Nechci aby to vypadalo jako reklama, ale asfalt a taky zbytky lepidla od nálepek čístím tímto suchým čističem od PanOilu. Normálně to používám i na opravy jízdních kol... Cena u nás v obchodě 150,- Můžu poslat... Editováno: 1. Listopad 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 A ještě zadní strana: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.