Albert Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, co mi po zapnutí zapalování potichu vrčí a jemně tiká za přístrojovkou (nebo v motoru)? připadá mi to jak nějaké servíčko, nebo snad čerpadlo. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 asi N75 ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Ahoj A co s tím? Je to závada? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 AhojA co s tím? Je to závada? Dík Neni ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Díky, hned budu líp spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 zřejmě je to Klimatronic..........že ho tam máš????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Mám. jako by ty serva zkoušely pořád někam ťukat. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.