h2o Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Zdarec chlapi, dneska jsem motoval GSMI do SupaII r.v. 2008. Vše funguje teda skoro. Na Boleru je HF funkční dá se normálně volat. Jenže po zapojení HF a prvního najetí do menu telefonu přes MaxiDot, se budíky kously a nejde nic pomoci páčky PP přepínat. Pořád mi to visí na menu telefonu. Přitom když vytočím člověka v seznamu tak se mi objeví na MaxiDotu ale páčkou nic nepotvrdím a nic nepřepnu. Auto nemá multifunkční volant tak jen přes ni. Vše je na kódované a nic mi nehlásí chybu. Pokud odpojím kabel od modulu HF tak Maxík jede zase bez problémů. Gateway 1K0 907 951 Bolero 7N0 959 795 Telefon 5K0 035 730 F Děkuji za pomoc CIAO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 28. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Vyřešeno, příliš nová jednotka HF nekomunikuje se systémem vozu. Po výměně za starší modul Premiu III. Vše OK. I s Nokia N8. Děkuji za pomoc j0skovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.