holy Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) A jakej je v TP? Nemám ho u sebe...má ho leasingovka... V nejhorším je koupím v tý 165... Editováno: 8. Únor 2008, autor: holy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 v TP je rozmer 165/70 R14 pro ráfek 5x14 a 185/60 R14 pro ráfek 6x14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 hmm..tak půjdu do těch 165...škoda že jsou o cca 200 dražší než ty 175... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 ....i když má cenu ted v pulce února řešit zimní pneu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 ....i když má cenu ted v pulce února řešit zimní pneu??? Má..jsou ma ně slevy....letňáky jsem kupoval na podzim...když byly v akci...sleva cca 800 na kuse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Má..jsou ma ně slevy....letňáky jsem kupoval na podzim...když byly v akci...sleva cca 800 na kuse... mohu vědět o jakou cenu se jedná??? cca? pošli prosím SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Je fakt, že cena ziních pneumatik je teď docela dobrá, ale taky si uvědom, že pneumatika časem stárne. Pokud je nesjedeš za 3 roky, asi bych počkal a koupil je na podzim a hlavně né žádné skladovky. Hlavně u těch zimních je to stáří pneumatik znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Je fakt, že cena ziních pneumatik je teď docela dobrá, ale taky si uvědom, že pneumatika časem stárne. Pokud je nesjedeš za 3 roky, asi bych počkal a koupil je na podzim a hlavně né žádné skladovky. Hlavně u těch zimních je to stáří pneumatik znát. doporučuje se, aby zimní nebyla starší než 5 let, tak to snad sjedeš, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 No ja je nepotrebuju, 16" mi pridou male, ale kdyby nekdo shanel, tak si myslim, ze ta cena je super taky bych řekl, že je to pěkná cena ale rozměr tak na junióra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Zdravím,potřeboval bych poradit.mám možnost koupit ALUkola ale nevim jak budou vypadat na FABII protoze sou z oktavky.Pneu 195 na 50.mate nekdo foto techto kol jak vypadaji na Fabce??mam moznost ke mit za 8.000,co vy na to?dekuji tady je najdeš na fabii, vypadají pěkně http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 dam manželce na fabuli I 15" z FII pneu 195/50 R15, jsem zvědam co budou říkat obrubníkům, zkusím něco zachránit pneu s ochr. lištou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Na Fábuli I slušej.... mám je ted na zimu... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Na Fábuli I slušej.... mám je ted na zimu... :p ale jak jsem koukál o pár přízpěvků výš, stačily by i Tritony z O1, to bych neřekl že na F1 budeu pěkně sedět-a ušetřil bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 tady je najdeš na fabii, vypadají pěkněhttp://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25 Už sem je koupil,az se trošku oteplí tak je necham obout.Vypadají dobře,děkuji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Už sem je koupil,az se trošku oteplí tak je necham obout.Vypadají dobře,děkuji!!! tak pak dej fotku, až je budeš mít na fáru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Jeden lama dotaz keď zmením ET musím zmeniť aj geometriu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Jeden lama dotaz keď zmením ET musím zmeniť aj geometriu? ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 ne-e Prima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Prima to bys musel při každé změně disků chodit na geometrii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mostunge Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Už sem je koupil,az se trošku oteplí tak je necham obout.Vypadají dobře,děkuji!!! Hele a nejsou to náhodou rozměrově 6Jx15H2ET38? Já právě taky přemýšlel, že bych tam hodil 15'' z Octavie, ale zase pro případnou nehodu apod. se mi to riskovat nechce Co myslíte ostatní? Ale jsou pěkný, to se musí uznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 jasně výrobci tvrdí 4 roky, ale musíš v tom taky vidět markentingovej tah. Pokud vemu že pro zimní pneu je hranice opotřebení 4mm, myslím že neí problém je odrbat za 4 roky. Krom toho, ono stárnutí a tvrdnutí směsi se ve velké míře děje za působení vody, soli, olejů a dalších sajrajtů co se válej na silnici. Takže pokud koupíš na jaře zimáče a uskladníš je tak aby nebyly po půl roce šišatý a nehodíš je do sudu se slanou vodou, tak je máš na zimu v naprosto výborný formě. Ostatně pochybuju, že obchodníci nechají zlikvidovat poslední várku pneumatik co neprodali...jen pro to aby na podzim mohli navézt všechny nový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 jasně výrobci tvrdí 4 roky, ale musíš v tom taky vidět markentingovej tah. Pokud vemu že pro zimní pneu je hranice opotřebení 4mm, myslím že neí problém je odrbat za 4 roky. Krom toho, ono stárnutí a tvrdnutí směsi se ve velké míře děje za působení vody, soli, olejů a dalších sajrajtů co se válej na silnici. Takže pokud koupíš na jaře zimáče a uskladníš je tak aby nebyly po půl roce šišatý a nehodíš je do sudu se slanou vodou, tak je máš na zimu v naprosto výborný formě. Ostatně pochybuju, že obchodníci nechají zlikvidovat poslední várku pneumatik co neprodali...jen pro to aby na podzim mohli navézt všechny nový... vseobecne suhlasim, avsak jedne podstatny nesuhlasim musim vyjadrit, a to k starnutiu. Pneu starne hlavne casom ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 vseobecne suhlasim, avsak jedne podstatny nesuhlasim musim vyjadrit, a to k starnutiu. Pneu starne hlavne casom ... Ano guma stárne oxidací, ale nové pneu jsou proti oxidaci při skladování ošetřeny....takže pokud je nepoužiješ....není problém....A jeden ne zrovna následování hodnej příklad....když jsem letos v zimě prodával jednoho rodinnýho Favorita z r. 1989, zjistil jsem že použité zimáky z výrob. družstva Obnova Teplice, jsou 13 let staré protektory....měly cca 5mm a fungovaly taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jsem za to, netrápit se tím jestli gumu vzhledem k jejímu stáří ojedu za 3 roky nebo 6 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 máte někdo zkušenosti s ALU koly značky MAM? Kde se vyrábí, kvalita atd. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.