Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? :kuk: nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? ;)

Ahoj...nee...myslím že 16" budou stačit...

nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? :kuk: nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? ;)

ahoj, dobre 16" je podle me taky ideal,sice nekteri me varovali ze budu chtit casen 17tky,ze jo svanco,ale zatim se tak nestalo :p

ahoj, dobre 16" je podle me taky ideal,sice nekteri me varovali ze budu chtit casen 17tky,ze jo svanco,ale zatim se tak nestalo :p

taky hrajou velkou roli finance....myslím že 16" jsou o.k.

presne tak,ale zase nektere pneu 17" se da koupit levneji nez na 16" ,ale to neni zas tak velky rozdil ;) a jeste dotaz,patri to do podvozku tak proc se nezeptat tady :p budes davat sportovni pruziny nebo aji nejake zmeny zaroven s koly?

presne tak,ale zase nektere pneu 17" se da koupit levneji nez na 16" ,ale to neni zas tak velky rozdil ;) a jeste dotaz,patri to do podvozku tak proc se nezeptat tady :p budes davat sportovni pruziny nebo aji nejake zmeny zaroven s koly?

jj to možná dají,ale z těch co sme tu zkoušeli a mám jako favotity jsou 16" levnější...to by leda fakt někdo musel vzít na firmu a odečíst DPH...Jinak snižovat v plánu nemám..ani pružinama...mám jen RS pružiny..

jj ja to myslel spis jako pneu,pokud chces 205/45 R16 tak nejlenejsi za 1600 a 205/40 R17 nejlevnejsi za 1400,kdyz ti jde o cenu,coz dela rozdil 800 ;) ceny jsou z alukola.com

No jo...do pruzin taky pojedu...ale az koncom leta tedka nejsou penizky :feve:

No jo...do pruzin taky pojedu...ale az koncom leta tedka nejsou penizky :feve:

ale nečekej nějaké zázraky...teda pokud myslíš RS pružiny..snížení je nepatrné a možná molinko lepší chování v zatáčkách..ale žádná velká změna to není..

no neviem ci by som isiel do RS...ale nejake KW alebo daco uz poriadne.... nech to poriadne sadne k zemi... no jak dam poviem postrehy

jj ja to myslel spis jako pneu,pokud chces 205/45 R16 tak nejlenejsi za 1600 a 205/40 R17 nejlevnejsi za 1400,kdyz ti jde o cenu,coz dela rozdil 800 ;) ceny jsou z alukola.com

jj sem koukal ale pneu budu řešit nejsíš někde přez bazar...raději koupím kvalitní pneu s 80-90% vzorku než nějaký čínský nový..pak zaprší a budu jak na bruslích nee..? to už znám... ;)

jj sem koukal ale pneu budu řešit nejsíš někde přez bazar...raději koupím kvalitní pneu s 80-90% vzorku než nějaký čínský nový..pak zaprší a budu jak na bruslích nee..? to už znám... ;)

jasne no jak chces :palec2: ja mam Kumha a sem spokojenej,zatim parada -_-

to Najmis: takze jak jsme se bavili o tech kolech,poslal si mi odkaz a zkusil sem jak budou vypadat, a protoze se mi taky moc libi tak sem uvazil ze patri taky do vyberu ;) vsak posudte sami,ted si nejsem jisty,ale myslim ze cenove odpovidaly -_-

post-1940-1178630198_thumb.jpg

to Najmis: takze jak jsme se bavili o tech kolech,poslal si mi odkaz a zkusil sem jak budou vypadat, a protoze se mi taky moc libi tak sem uvazil ze patri taky do vyberu ;) vsak posudte sami,ted si nejsem jisty,ale myslim ze cenove odpovidaly -_-

tyhle má Amogh, myslim :)

jak výše řešíte to ET, tak to takovej problém (papírově) není.

Konečně někdo se přidal do debaty... :) jj myslím že jo..ale nejsem si jistej....já se chtěl optat u nás na uřadu jak to je když bych chtěl napsat kola shodné s FRS(mám 01) takže mám v TP max. 15" a po 2x tam technici nebyly.. :aggressive:

A který kola by jsi vybral ty...? :help:

Konečně někdo se přidal do debaty... :) jj myslím že jo..ale nejsem si jistej....já se chtěl optat u nás na uřadu jak to je když bych chtěl napsat kola shodné s FRS(mám 01) takže mám v TP max. 15" a po 2x tam technici nebyly.. :aggressive:

:) na DI ti ta kola (mám na myslim rozměr pro FRS) musí normálně dopsat. Pár lidí tady to má za sebou.

Který bych vybral? Určitě na naše silnice 16"tky a z těch montáží tu první, ty se mi líbí víc :)

:) na DI ti ta kola (mám na myslim rozměr pro FRS) musí normálně dopsat. Pár lidí tady to má za sebou.

Který bych vybral? Určitě na naše silnice 16"tky a z těch montáží tu první, ty se mi líbí víc :)

jj ale tak sem chtěl slyšet jejich vyjádření a pak tam zajít s tp aby nemohli tvrdit opak... ;) Myslíš Toora T670 ??

To S-talker:ještě by stály za zkoušku MAM 7 jedno ze 3 nabízených provedení...

tak a tady jsou MAM 7 ve dvou provedenich ;)

post-1940-1178706834_thumb.jpg

post-1940-1178706959_thumb.jpg

tak a tady jsou MAM 7 ve dvou provedenich ;)

a další adept na výběr... :smich: MAM 7 Black... :palec2:

najmis: koukni aji na tyhle,nejsou spatne bych rek ;)

post-1940-1178708117_thumb.jpg

najmis: koukni aji na tyhle,nejsou spatne bych rek ;)

jj... :palec2:

ty mam 7 bych asi radsi videl na nejakem tom supovi taky v cerne,tobe bych radil tyhle Culty Black nebo znova projel celou diskuzi :smich:;)

ty mam 7 bych asi radsi videl na nejakem tom supovi taky v cerne,tobe bych radil tyhle Culty Black nebo znova projel celou diskuzi :smich:;)

No mě se ty MAM 7 black hodně líbí ale nikde je nemaj..takže pešek... :)

Culty taky nejsou špatný...

dodavam kola RH AV Prestige v lepsi kvalite ;) snad ti to pomuze :)

post-1940-1178739538_thumb.jpg

StilAuta ;)

post-1940-1178744265_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.