Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? :kuk: nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? ;)

Ahoj...nee...myslím že 16" budou stačit...

nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? :kuk: nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? ;)

ahoj, dobre 16" je podle me taky ideal,sice nekteri me varovali ze budu chtit casen 17tky,ze jo svanco,ale zatim se tak nestalo :p

ahoj, dobre 16" je podle me taky ideal,sice nekteri me varovali ze budu chtit casen 17tky,ze jo svanco,ale zatim se tak nestalo :p

taky hrajou velkou roli finance....myslím že 16" jsou o.k.

presne tak,ale zase nektere pneu 17" se da koupit levneji nez na 16" ,ale to neni zas tak velky rozdil ;) a jeste dotaz,patri to do podvozku tak proc se nezeptat tady :p budes davat sportovni pruziny nebo aji nejake zmeny zaroven s koly?

presne tak,ale zase nektere pneu 17" se da koupit levneji nez na 16" ,ale to neni zas tak velky rozdil ;) a jeste dotaz,patri to do podvozku tak proc se nezeptat tady :p budes davat sportovni pruziny nebo aji nejake zmeny zaroven s koly?

jj to možná dají,ale z těch co sme tu zkoušeli a mám jako favotity jsou 16" levnější...to by leda fakt někdo musel vzít na firmu a odečíst DPH...Jinak snižovat v plánu nemám..ani pružinama...mám jen RS pružiny..

jj ja to myslel spis jako pneu,pokud chces 205/45 R16 tak nejlenejsi za 1600 a 205/40 R17 nejlevnejsi za 1400,kdyz ti jde o cenu,coz dela rozdil 800 ;) ceny jsou z alukola.com

No jo...do pruzin taky pojedu...ale az koncom leta tedka nejsou penizky :feve:

No jo...do pruzin taky pojedu...ale az koncom leta tedka nejsou penizky :feve:

ale nečekej nějaké zázraky...teda pokud myslíš RS pružiny..snížení je nepatrné a možná molinko lepší chování v zatáčkách..ale žádná velká změna to není..

no neviem ci by som isiel do RS...ale nejake KW alebo daco uz poriadne.... nech to poriadne sadne k zemi... no jak dam poviem postrehy

jj ja to myslel spis jako pneu,pokud chces 205/45 R16 tak nejlenejsi za 1600 a 205/40 R17 nejlevnejsi za 1400,kdyz ti jde o cenu,coz dela rozdil 800 ;) ceny jsou z alukola.com

jj sem koukal ale pneu budu řešit nejsíš někde přez bazar...raději koupím kvalitní pneu s 80-90% vzorku než nějaký čínský nový..pak zaprší a budu jak na bruslích nee..? to už znám... ;)

jj sem koukal ale pneu budu řešit nejsíš někde přez bazar...raději koupím kvalitní pneu s 80-90% vzorku než nějaký čínský nový..pak zaprší a budu jak na bruslích nee..? to už znám... ;)

jasne no jak chces :palec2: ja mam Kumha a sem spokojenej,zatim parada -_-

to Najmis: takze jak jsme se bavili o tech kolech,poslal si mi odkaz a zkusil sem jak budou vypadat, a protoze se mi taky moc libi tak sem uvazil ze patri taky do vyberu ;) vsak posudte sami,ted si nejsem jisty,ale myslim ze cenove odpovidaly -_-

post-1940-1178630198_thumb.jpg

to Najmis: takze jak jsme se bavili o tech kolech,poslal si mi odkaz a zkusil sem jak budou vypadat, a protoze se mi taky moc libi tak sem uvazil ze patri taky do vyberu ;) vsak posudte sami,ted si nejsem jisty,ale myslim ze cenove odpovidaly -_-

tyhle má Amogh, myslim :)

jak výše řešíte to ET, tak to takovej problém (papírově) není.

Konečně někdo se přidal do debaty... :) jj myslím že jo..ale nejsem si jistej....já se chtěl optat u nás na uřadu jak to je když bych chtěl napsat kola shodné s FRS(mám 01) takže mám v TP max. 15" a po 2x tam technici nebyly.. :aggressive:

A který kola by jsi vybral ty...? :help:

Konečně někdo se přidal do debaty... :) jj myslím že jo..ale nejsem si jistej....já se chtěl optat u nás na uřadu jak to je když bych chtěl napsat kola shodné s FRS(mám 01) takže mám v TP max. 15" a po 2x tam technici nebyly.. :aggressive:

:) na DI ti ta kola (mám na myslim rozměr pro FRS) musí normálně dopsat. Pár lidí tady to má za sebou.

Který bych vybral? Určitě na naše silnice 16"tky a z těch montáží tu první, ty se mi líbí víc :)

:) na DI ti ta kola (mám na myslim rozměr pro FRS) musí normálně dopsat. Pár lidí tady to má za sebou.

Který bych vybral? Určitě na naše silnice 16"tky a z těch montáží tu první, ty se mi líbí víc :)

jj ale tak sem chtěl slyšet jejich vyjádření a pak tam zajít s tp aby nemohli tvrdit opak... ;) Myslíš Toora T670 ??

To S-talker:ještě by stály za zkoušku MAM 7 jedno ze 3 nabízených provedení...

tak a tady jsou MAM 7 ve dvou provedenich ;)

post-1940-1178706834_thumb.jpg

post-1940-1178706959_thumb.jpg

tak a tady jsou MAM 7 ve dvou provedenich ;)

a další adept na výběr... :smich: MAM 7 Black... :palec2:

najmis: koukni aji na tyhle,nejsou spatne bych rek ;)

post-1940-1178708117_thumb.jpg

najmis: koukni aji na tyhle,nejsou spatne bych rek ;)

jj... :palec2:

ty mam 7 bych asi radsi videl na nejakem tom supovi taky v cerne,tobe bych radil tyhle Culty Black nebo znova projel celou diskuzi :smich:;)

ty mam 7 bych asi radsi videl na nejakem tom supovi taky v cerne,tobe bych radil tyhle Culty Black nebo znova projel celou diskuzi :smich:;)

No mě se ty MAM 7 black hodně líbí ale nikde je nemaj..takže pešek... :)

Culty taky nejsou špatný...

dodavam kola RH AV Prestige v lepsi kvalite ;) snad ti to pomuze :)

post-1940-1178739538_thumb.jpg

StilAuta ;)

post-1940-1178744265_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.