najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? Ahoj...nee...myslím že 16" budou stačit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? Ahoj...nee...myslím že 16" budou stačit... ahoj, dobre 16" je podle me taky ideal,sice nekteri me varovali ze budu chtit casen 17tky,ze jo svanco,ale zatim se tak nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? Ahoj...nee...myslím že 16" budou stačit... ahoj, dobre 16" je podle me taky ideal,sice nekteri me varovali ze budu chtit casen 17tky,ze jo svanco,ale zatim se tak nestalo taky hrajou velkou roli finance....myslím že 16" jsou o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? Ahoj...nee...myslím že 16" budou stačit... ahoj, dobre 16" je podle me taky ideal,sice nekteri me varovali ze budu chtit casen 17tky,ze jo svanco,ale zatim se tak nestalo taky hrajou velkou roli finance....myslím že 16" jsou o.k. presne tak,ale zase nektere pneu 17" se da koupit levneji nez na 16" ,ale to neni zas tak velky rozdil a jeste dotaz,patri to do podvozku tak proc se nezeptat tady budes davat sportovni pruziny nebo aji nejake zmeny zaroven s koly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nikdo nema dalsi rady a tipy ohledne vyberu kol? nejak to tu vazne. A jeste takovy dotaz pro Najmise,jakou velikost nakonec budes davat? Ze by 17? Ahoj...nee...myslím že 16" budou stačit... ahoj, dobre 16" je podle me taky ideal,sice nekteri me varovali ze budu chtit casen 17tky,ze jo svanco,ale zatim se tak nestalo taky hrajou velkou roli finance....myslím že 16" jsou o.k. presne tak,ale zase nektere pneu 17" se da koupit levneji nez na 16" ,ale to neni zas tak velky rozdil a jeste dotaz,patri to do podvozku tak proc se nezeptat tady budes davat sportovni pruziny nebo aji nejake zmeny zaroven s koly? jj to možná dají,ale z těch co sme tu zkoušeli a mám jako favotity jsou 16" levnější...to by leda fakt někdo musel vzít na firmu a odečíst DPH...Jinak snižovat v plánu nemám..ani pružinama...mám jen RS pružiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 jj ja to myslel spis jako pneu,pokud chces 205/45 R16 tak nejlenejsi za 1600 a 205/40 R17 nejlevnejsi za 1400,kdyz ti jde o cenu,coz dela rozdil 800 ceny jsou z alukola.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 No jo...do pruzin taky pojedu...ale az koncom leta tedka nejsou penizky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 No jo...do pruzin taky pojedu...ale az koncom leta tedka nejsou penizky ale nečekej nějaké zázraky...teda pokud myslíš RS pružiny..snížení je nepatrné a možná molinko lepší chování v zatáčkách..ale žádná velká změna to není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 no neviem ci by som isiel do RS...ale nejake KW alebo daco uz poriadne.... nech to poriadne sadne k zemi... no jak dam poviem postrehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 jj ja to myslel spis jako pneu,pokud chces 205/45 R16 tak nejlenejsi za 1600 a 205/40 R17 nejlevnejsi za 1400,kdyz ti jde o cenu,coz dela rozdil 800 ceny jsou z alukola.com jj sem koukal ale pneu budu řešit nejsíš někde přez bazar...raději koupím kvalitní pneu s 80-90% vzorku než nějaký čínský nový..pak zaprší a budu jak na bruslích nee..? to už znám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 jj ja to myslel spis jako pneu,pokud chces 205/45 R16 tak nejlenejsi za 1600 a 205/40 R17 nejlevnejsi za 1400,kdyz ti jde o cenu,coz dela rozdil 800 ceny jsou z alukola.com jj sem koukal ale pneu budu řešit nejsíš někde přez bazar...raději koupím kvalitní pneu s 80-90% vzorku než nějaký čínský nový..pak zaprší a budu jak na bruslích nee..? to už znám... jasne no jak chces ja mam Kumha a sem spokojenej,zatim parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 to Najmis: takze jak jsme se bavili o tech kolech,poslal si mi odkaz a zkusil sem jak budou vypadat, a protoze se mi taky moc libi tak sem uvazil ze patri taky do vyberu vsak posudte sami,ted si nejsem jisty,ale myslim ze cenove odpovidaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 to Najmis: takze jak jsme se bavili o tech kolech,poslal si mi odkaz a zkusil sem jak budou vypadat, a protoze se mi taky moc libi tak sem uvazil ze patri taky do vyberu vsak posudte sami,ted si nejsem jisty,ale myslim ze cenove odpovidaly tyhle má Amogh, myslim jak výše řešíte to ET, tak to takovej problém (papírově) není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 to Najmis: takze jak jsme se bavili o tech kolech,poslal si mi odkaz a zkusil sem jak budou vypadat, a protoze se mi taky moc libi tak sem uvazil ze patri taky do vyberu vsak posudte sami,ted si nejsem jisty,ale myslim ze cenove odpovidaly tyhle má Amogh, myslim jak výše řešíte to ET, tak to takovej problém (papírově) není. Konečně někdo se přidal do debaty... jj myslím že jo..ale nejsem si jistej....já se chtěl optat u nás na uřadu jak to je když bych chtěl napsat kola shodné s FRS(mám 01) takže mám v TP max. 15" a po 2x tam technici nebyly.. A který kola by jsi vybral ty...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 to Najmis: takze jak jsme se bavili o tech kolech,poslal si mi odkaz a zkusil sem jak budou vypadat, a protoze se mi taky moc libi tak sem uvazil ze patri taky do vyberu vsak posudte sami,ted si nejsem jisty,ale myslim ze cenove odpovidaly tyhle má Amogh, myslim jak výše řešíte to ET, tak to takovej problém (papírově) není. Konečně někdo se přidal do debaty... jj myslím že jo..ale nejsem si jistej....já se chtěl optat u nás na uřadu jak to je když bych chtěl napsat kola shodné s FRS(mám 01) takže mám v TP max. 15" a po 2x tam technici nebyly.. A který kola by jsi vybral ty...? na DI ti ta kola (mám na myslim rozměr pro FRS) musí normálně dopsat. Pár lidí tady to má za sebou. Který bych vybral? Určitě na naše silnice 16"tky a z těch montáží tu první, ty se mi líbí víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 to Najmis: takze jak jsme se bavili o tech kolech,poslal si mi odkaz a zkusil sem jak budou vypadat, a protoze se mi taky moc libi tak sem uvazil ze patri taky do vyberu vsak posudte sami,ted si nejsem jisty,ale myslim ze cenove odpovidaly tyhle má Amogh, myslim jak výše řešíte to ET, tak to takovej problém (papírově) není. Konečně někdo se přidal do debaty... jj myslím že jo..ale nejsem si jistej....já se chtěl optat u nás na uřadu jak to je když bych chtěl napsat kola shodné s FRS(mám 01) takže mám v TP max. 15" a po 2x tam technici nebyly.. A který kola by jsi vybral ty...? na DI ti ta kola (mám na myslim rozměr pro FRS) musí normálně dopsat. Pár lidí tady to má za sebou. Který bych vybral? Určitě na naše silnice 16"tky a z těch montáží tu první, ty se mi líbí víc jj ale tak sem chtěl slyšet jejich vyjádření a pak tam zajít s tp aby nemohli tvrdit opak... Myslíš Toora T670 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 To S-talker:ještě by stály za zkoušku MAM 7 jedno ze 3 nabízených provedení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 tak a tady jsou MAM 7 ve dvou provedenich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 tak a tady jsou MAM 7 ve dvou provedenich a další adept na výběr... MAM 7 Black... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 najmis: koukni aji na tyhle,nejsou spatne bych rek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 najmis: koukni aji na tyhle,nejsou spatne bych rek jj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 ty mam 7 bych asi radsi videl na nejakem tom supovi taky v cerne,tobe bych radil tyhle Culty Black nebo znova projel celou diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 ty mam 7 bych asi radsi videl na nejakem tom supovi taky v cerne,tobe bych radil tyhle Culty Black nebo znova projel celou diskuzi No mě se ty MAM 7 black hodně líbí ale nikde je nemaj..takže pešek... Culty taky nejsou špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 dodavam kola RH AV Prestige v lepsi kvalite snad ti to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 StilAuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.