Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A jakej je v TP? Nemám ho u sebe...má ho leasingovka...

V nejhorším je koupím v tý 165...

Upraveno od holy

v TP je rozmer 165/70 R14 pro ráfek 5x14 a 185/60 R14 pro ráfek 6x14

hmm..tak půjdu do těch 165...škoda že jsou o cca 200 dražší než ty 175...

....i když má cenu ted v pulce února řešit zimní pneu???

....i když má cenu ted v pulce února řešit zimní pneu???

Má..jsou ma ně slevy....letňáky jsem kupoval na podzim...když byly v akci...sleva cca 800 na kuse...

Má..jsou ma ně slevy....letňáky jsem kupoval na podzim...když byly v akci...sleva cca 800 na kuse...

mohu vědět o jakou cenu se jedná??? cca? pošli prosím SZ

Je fakt, že cena ziních pneumatik je teď docela dobrá, ale taky si uvědom, že pneumatika časem stárne. Pokud je nesjedeš za 3 roky, asi bych počkal a koupil je na podzim a hlavně né žádné skladovky. Hlavně u těch zimních je to stáří pneumatik znát. ;)

Je fakt, že cena ziních pneumatik je teď docela dobrá, ale taky si uvědom, že pneumatika časem stárne. Pokud je nesjedeš za 3 roky, asi bych počkal a koupil je na podzim a hlavně né žádné skladovky. Hlavně u těch zimních je to stáří pneumatik znát. ;)

doporučuje se, aby zimní nebyla starší než 5 let, tak to snad sjedeš, ne?

No ja je nepotrebuju, 16" mi pridou male, ale kdyby nekdo shanel, tak si myslim, ze ta cena je super ;)

taky bych řekl, že je to pěkná cena :palec2: ale rozměr tak na junióra lol:p:)

Zdravím,potřeboval bych poradit.mám možnost koupit ALUkola ale nevim jak budou vypadat na FABII protoze sou z oktavky.Pneu 195 na 50.mate nekdo foto techto kol jak vypadaji na Fabce??mam moznost ke mit za 8.000,co vy na to?dekuji

tady je najdeš na fabii, vypadají pěkně

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...25&start=25

dam manželce na fabuli I 15" z FII pneu 195/50 R15, jsem zvědam co budou říkat obrubníkům, zkusím něco zachránit pneu s ochr. lištou :p

post-5078-1203002288_thumb.jpg

Na Fábuli I slušej.... :palec2: mám je ted na zimu... :p :p

;)-_-

Na Fábuli I slušej.... :palec2: mám je ted na zimu... :p :p

;)-_-

ale jak jsem koukál o pár přízpěvků výš, stačily by i Tritony z O1, to bych neřekl že na F1 budeu pěkně sedět-a ušetřil bych :p

Už sem je koupil,az se trošku oteplí tak je necham obout.Vypadají dobře,děkuji!!!

tak pak dej fotku, až je budeš mít na fáru

Jeden lama dotaz keď zmením ET musím zmeniť aj geometriu? :help:

Jeden lama dotaz keď zmením ET musím zmeniť aj geometriu? :help:

ne-e ;)

ne-e ;)

Prima :palec2:

Prima :palec2:

to bys musel při každé změně disků chodit na geometrii ;)

Už sem je koupil,az se trošku oteplí tak je necham obout.Vypadají dobře,děkuji!!!

Hele a nejsou to náhodou rozměrově 6Jx15H2ET38? Já právě taky přemýšlel, že bych tam hodil 15'' z Octavie, ale zase pro případnou nehodu apod. se mi to riskovat nechce :( Co myslíte ostatní? Ale jsou pěkný, to se musí uznat :palec2:

jasně výrobci tvrdí 4 roky, ale musíš v tom taky vidět markentingovej tah. Pokud vemu že pro zimní pneu je hranice opotřebení 4mm, myslím že neí problém je odrbat za 4 roky. Krom toho, ono stárnutí a tvrdnutí směsi se ve velké míře děje za působení vody, soli, olejů a dalších sajrajtů co se válej na silnici. Takže pokud koupíš na jaře zimáče a uskladníš je tak aby nebyly po půl roce šišatý a nehodíš je do sudu se slanou vodou, tak je máš na zimu v naprosto výborný formě. Ostatně pochybuju, že obchodníci nechají zlikvidovat poslední várku pneumatik co neprodali...jen pro to aby na podzim mohli navézt všechny nový...

jasně výrobci tvrdí 4 roky, ale musíš v tom taky vidět markentingovej tah. Pokud vemu že pro zimní pneu je hranice opotřebení 4mm, myslím že neí problém je odrbat za 4 roky. Krom toho, ono stárnutí a tvrdnutí směsi se ve velké míře děje za působení vody, soli, olejů a dalších sajrajtů co se válej na silnici. Takže pokud koupíš na jaře zimáče a uskladníš je tak aby nebyly po půl roce šišatý a nehodíš je do sudu se slanou vodou, tak je máš na zimu v naprosto výborný formě. Ostatně pochybuju, že obchodníci nechají zlikvidovat poslední várku pneumatik co neprodali...jen pro to aby na podzim mohli navézt všechny nový...

vseobecne suhlasim, avsak jedne podstatny nesuhlasim musim vyjadrit, a to k starnutiu. Pneu starne hlavne casom ...

vseobecne suhlasim, avsak jedne podstatny nesuhlasim musim vyjadrit, a to k starnutiu. Pneu starne hlavne casom ...

Ano guma stárne oxidací, ale nové pneu jsou proti oxidaci při skladování ošetřeny....takže pokud je nepoužiješ....není problém....A jeden ne zrovna následování hodnej příklad....když jsem letos v zimě prodával jednoho rodinnýho Favorita z r. 1989, zjistil jsem že použité zimáky z výrob. družstva Obnova Teplice, jsou 13 let staré protektory....měly cca 5mm a fungovaly taky...

Jsem za to, netrápit se tím jestli gumu vzhledem k jejímu stáří ojedu za 3 roky nebo 6 let ;)

máte někdo zkušenosti s ALU koly značky MAM? Kde se vyrábí, kvalita atd. Dík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.