Petr Skoda Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Našel jsem takovoudle "kravinu" ale celkem se mi to líbí a je to za babku. Není to kýč? Díky za názor.Snad mě neukamenujete..:-) http://www.autodilyjimo.cz/plastove-prahy-lemy-skoda-octavia-i-p1945 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 No nevím jestli je to pravé ořechové, ale až mě začnou hnít blatníky a prahy, tak zatyhle peníze do tohu pujdu po hlavě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Na černym autě to nevypadá špatně, ale na jinejch barvách to bude hrozný a někde sem čet, že se pod tim hodně drží vlhko + jak ten plast na tom malinkato vibruje, tak sedře lak a ta kastle pod tim chytne kocoura, takže za mě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSnouw Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Dobrej chtěl bych se zeptat mam o1 4x4 combi a chtel bych na ni sehnat scout paket ale ne jen prahy a blatniky vydel sem i narazniky predni a zadi prosim o radu kde to sezenu dekuji za odpovedi Kubánec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Mam dojem ze nejaky scout paket na O1 ani neexistuje. Vim jen o jedne jedine prestavbe a to od Ondrera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Zase někdo nehledá... Témata sloučena.Originální Octavia I Scout neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.