Publikováno Listopad 16, 201113 r Našel jsem takovoudle "kravinu" ale celkem se mi to líbí a je to za babku. Není to kýč? Díky za názor.Snad mě neukamenujete..:-) http://www.autodilyjimo.cz/plastove-prahy-lemy-skoda-octavia-i-p1945
Listopad 17, 201113 r No nevím jestli je to pravé ořechové, ale až mě začnou hnít blatníky a prahy, tak zatyhle peníze do tohu pujdu po hlavě!
Březen 28, 201213 r Na černym autě to nevypadá špatně, ale na jinejch barvách to bude hrozný a někde sem čet, že se pod tim hodně drží vlhko + jak ten plast na tom malinkato vibruje, tak sedře lak a ta kastle pod tim chytne kocoura, takže za mě ne
Březen 4, 201510 r Dobrej chtěl bych se zeptat mam o1 4x4 combi a chtel bych na ni sehnat scout paket ale ne jen prahy a blatniky vydel sem i narazniky predni a zadi prosim o radu kde to sezenu dekuji za odpovedi Kubánec
Březen 4, 201510 r Mam dojem ze nejaky scout paket na O1 ani neexistuje. Vim jen o jedne jedine prestavbe a to od Ondrera
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.