paldous Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Ahoj, nevi nekdo jak se da demontovat okrasna lista v pristrojovce pred spolujezdcem? nevim jestli to tam neni nasroubovane a jestli se kvuli tomu nemusi davat dolu kastlik, pred ridicem jsou listy jenom nacvaknute ale nerad bych zlomil tu dlouhou u spolujezdce kdyz za to vemu... nedelal to uz nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 musíš zhodiť aj kastlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 16. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 takze je to tam nejako naskrutkovane? si si isty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFanous Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Je přišroubovaná na třech šroubech, schránku jsem sundával. Schránka je na 7 šroubech, 3 nahoře, 2 dole a 2 ze strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 17. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 tak to asi budu muset cely rozdelat, prave se mi nechtelo vytahovat ten kastlik, jelikoz po spetne montazi to zvykne vrzat a skripat, ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 tak ja som zatiaľ po spätnej montáži nemal žiaden problém(klop klop klop) a to som ho mal už zhodený asi tak 10krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Ako pisu kolegovci, je treba dat dole kastlik. Je to zvnutra chytene na 3 sroboch. Problem s vrzganim som nemal. Prikladam foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john-n Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Když jsme u té lišty. Nevíte jak jsou přidělané na tapecu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 natavené,keš ich chceš dať dole,tak jedine odvrtať a potom prišrobovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 robil som to minulý týžden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 robil som to minulý týžden... To vypadá moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesil Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 robil som to minulý týžden... Moc pekne!!! Mam udelane to same, krom dveri, ktere mam obavu docela sundavat, at neco nepolamu a tak... Mas nejaky dobry recept, jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Díky recept? Ani nie ja som to riešil citom a intuíciou...Tych čudlíkov som polámal niekolko,ale dajú sa kúpit asi 6kč jeden z netu aj lacnejšie... Dvom by sa vám to robilo asi lepšie jeden pridrží druhý pozrie kam ten tapec potiahnút a pojde vám to ako nič ... Mal som tiež obavy z tapacírungu robil som to na etapy-madla,ramečky atd cca 7dni... Teraz v sobotu som dorábal ešte dvierka kastliku na okuliare a tie nad stredovými ofukmi... Tá folia je čarovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia 2.0 Tdi Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Zdravim lidi,sem tu nový a potřebuju poradit jak sundat ten kastlík u spolujezde jak píšete nahoře 3 šrouby,dole 2, pak je 1 z boku u dveří když se sundá ten boční plast ale ten poslední je kde ? nemužu ho najít a furt to drží Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Zadny dalsi neni. Musis za to nejak sikovne zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia 2.0 Tdi Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Ale lidi tu píšou o 7 šroubech ,ja jich sundal jen 6 a nejak zahadně to drží na levé straně Mám strach abych tam nic neurval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 No jo, je jich sedm. Nahore 3, dole 2 a 2 z boku od dveri. Ale ten od dveri bys neprehledl... Proste je to tam tak napasovane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 robil som to minulý týžden... Ahoj, mám v plánu to samé, cos udělal Ty už nějakou dobu, ale zatím nebyl čas. Prosimtě, když si sundal tapec a odvrtal tu lištu (předpokládám, žes to odvrtal), jak si ji připevnil zpět, lepením ?? Díky za tip :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendis Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Ahoj, mám v plánu to samé, cos udělal Ty už nějakou dobu, ale zatím nebyl čas. Prosimtě, když si sundal tapec a odvrtal tu lištu (předpokládám, žes to odvrtal), jak si ji připevnil zpět, lepením ?? Díky za tip :-) Ahoj, není třeba demontáž lišt ani tapecu ta folie jde krásně nalepit cca. 4x dveře 2hod. Tak jsem to dělal já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 No..já bych to chtěl udělat precizně. Bojím se,že když to udělám jen povrchově bez sundavání tapecu,tak se to po čase odlepí.Vzadu jsem chtěl stejně ten tapec sundat kvůli pískajícím stahovačkám...ve předu už jsem to dělal a na zadek nebyl čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendis Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 OK to je na tobě, já to mám 3 roky a drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 A jakou folii si prosimtě použil ?? Já dodělal teď všechny madla a ta folie mi připadá..jako ne zrovna dobře lepící. Musel jsem se s tim opravdu hodně prát aby to drželo a já docílíl požadovaného vzhledu. Přede mnou už tam někdo folii dával, ale udělal to úplně hrozně s bublinama a už byla i potrhaná..takže jsem to sundaval ze všech madel a ta držela jak beton. Škoda, že to neudělal ten člověk pořádně, nebýt těch bublin, tak to bylo dobrý. Já se na to už nemohl dívat.. Kupoval jsem folii zde. 4D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendis Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Už si nepamatuju jakou,ale myslím černý karbon 3D a z lepící strany nějaké mikro kanálky pro lepší vytlačení bublin. Rozhodně dobře odmastit a při lepení použít fén na horký vzduch tím se odstraní 95% bublin a pak si s tím jen hrát. Špatně jsem si odmastil rámeček kolem rádia a kousek folie se hnulo,ale není to hrozné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.