23paso23 Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Zdravim Mam taky problem u mojej Rs-ky a to je, ze rano ked je zima tak nastartujem v pohode, ale o po chvili motor akoby bezal len na 3 valce a niekedy aj zdochne, robi to len chvilku niekolko sekund akonahle sa trosku zohreje uz bezi ako ma, proste to robi len ked je zima v lete som z tym problem nemal, neviete cim to moze byt? za odpovede dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miissoo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) skus pozriet podlakove hadicky alebo ci nemas niekde prasknutu aj tlakovu hadicu-alebo skus vymenit vahu vzduchu.... Editováno: 21. Listopad 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 21. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 skus pozriet podlakove hadicky alebo ci nemas niekde prasknutu aj tlakovu hadicu-alebo skus vymenit vahu vzduchu.... No skusim, ale mne to robil len pri mrazoch a len niekolko sekund po nastartovani a ked sa trochu zohreje tak potom bezi jak hodinky, takk nerozumiem tomu, ale aj tak dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonek Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Přesně tak, jestli ti to dělá neplechu jen do té doby než spadne sytič (cca 30 vteřin - minutu) tak to bude nejspíš někde kolem sání a odvětrání prasklá hadice, možná i několik hadic . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilak Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Kdysi jsem řešil ten samej problém a bylo to v těch podtlakovejch hadičkách, vyměnil jsem je všechny a bylo to ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23paso23 Vloženo 24. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Kdysi jsem řešil ten samej problém a bylo to v těch podtlakovejch hadičkách, vyměnil jsem je všechny a bylo to ok... ja som tomu velmi nerozumiem, ale mozes mi povedat ktore presne su tie podtlakove hadice? aby som ich skontroloval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilak Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Hadičky tlustý jak tužka a kolem motoru je jich "milion", na některý je i celkem dost blbej přístup, nehledej dirku nebo netěsnost, ale vyměň je opravdu všechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 no tak toto mam aj ja v aute.. vie to tu niekto vymenit? aka je cena tych hadiciek? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miissoo Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 (editace) vymenis to aj sam len to chce pevne nervy.ja som mal prasknute asi dve hadicky tak som ich vymenil vsetky od vrchu az dole-cenu neviem presne ale urcite minimalne 100 euro za vsetky-mozno viac mozno menej.... Editováno: 29. Listopad 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.