Publikováno Listopad 20, 201113 r Zdravim Mam taky problem u mojej Rs-ky a to je, ze rano ked je zima tak nastartujem v pohode, ale o po chvili motor akoby bezal len na 3 valce a niekedy aj zdochne, robi to len chvilku niekolko sekund akonahle sa trosku zohreje uz bezi ako ma, proste to robi len ked je zima v lete som z tym problem nemal, neviete cim to moze byt? za odpovede dakujem
Listopad 21, 201113 r skus pozriet podlakove hadicky alebo ci nemas niekde prasknutu aj tlakovu hadicu-alebo skus vymenit vahu vzduchu.... Upraveno Listopad 21, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Listopad 21, 201113 r Autor skus pozriet podlakove hadicky alebo ci nemas niekde prasknutu aj tlakovu hadicu-alebo skus vymenit vahu vzduchu.... No skusim, ale mne to robil len pri mrazoch a len niekolko sekund po nastartovani a ked sa trochu zohreje tak potom bezi jak hodinky, takk nerozumiem tomu, ale aj tak dakujem
Listopad 21, 201113 r Přesně tak, jestli ti to dělá neplechu jen do té doby než spadne sytič (cca 30 vteřin - minutu) tak to bude nejspíš někde kolem sání a odvětrání prasklá hadice, možná i několik hadic .
Listopad 24, 201113 r Kdysi jsem řešil ten samej problém a bylo to v těch podtlakovejch hadičkách, vyměnil jsem je všechny a bylo to ok...
Listopad 24, 201113 r Autor Kdysi jsem řešil ten samej problém a bylo to v těch podtlakovejch hadičkách, vyměnil jsem je všechny a bylo to ok... ja som tomu velmi nerozumiem, ale mozes mi povedat ktore presne su tie podtlakove hadice? aby som ich skontroloval...
Listopad 24, 201113 r Hadičky tlustý jak tužka a kolem motoru je jich "milion", na některý je i celkem dost blbej přístup, nehledej dirku nebo netěsnost, ale vyměň je opravdu všechny...
Listopad 29, 201113 r no tak toto mam aj ja v aute.. vie to tu niekto vymenit? aka je cena tych hadiciek? dik
Listopad 29, 201113 r vymenis to aj sam len to chce pevne nervy.ja som mal prasknute asi dve hadicky tak som ich vymenil vsetky od vrchu az dole-cenu neviem presne ale urcite minimalne 100 euro za vsetky-mozno viac mozno menej.... Upraveno Listopad 29, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.