stolwerk Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Zdravim všechny, mám problém s climatronicem na Octě 1,9 TDI 2001 , facelift, ASV. Odešel mi totalně přerušovač blinkrů tak jsem koupil nový origoš a po zapojení nešlo zase nic, tak mi to mechanik nějak ukostřil ten novej přerušovač a jdou mi aspon blinkry (varovný světla vubec nejdou) a řekl že spínač je vadny že mam koupit novy. Potom sem zjistil ze vůbec nejde topení a panel climatronicu vubec nesvítí. Vag nic nenačte klimu protože je upne mrtvá, jinak to vyhodila zkrat na vetráku a chybu cidla venkovní teploty. To že nejde klima má za následek nejspíš probliknutí žlutý kontrolky mazání po startu a palubni pc neukazuje teplotu vnejší. Jinak pojistky včetně tech u baterky jsou ok. Neví někdo jak tuto závadu odstranit?? Možná nový přerušovač to hodí zase do normálu?? Je to celkem blby když nemůžu ofukovat okno v tomhle počasí ( Díky za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 A co pojistky jsou ok č 2 směrovky č 39 varovná světla č 5 15ka na climatronic č 16 30 na climatronic Každopádně je tam závad zbytečně moc a ne všechny spolu souvisí,jestli náhodou ten bypas ´´mechanika´´ nezpůsobil tenhle cirkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stolwerk Vloženo 19. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 zdravim, přerušovač už maká, musel sem ho reklamovat. jen ten panel climatronicu nesvítí porád, už sem tam měl i z jinýho auta funkční panel, ale v mym se ani nerozsvítí. pojistky všechny ok... Nemá někdo podobnou zkušenost?? diky za každou reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Ahoj , čím to tehdy bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.